• Program


  Szexpedíció

  Szexpedíció

  A „Sexy Laundry” egy tabutémát feszeget vígjátéki keretek között: Mi történik, ha egy amúgy jól működő kapcsolatból eltűnik a szex? Vége lesz vagy még megmenthető?
   több

  Michele Riml: SZEXPEDÍCIÓ

  „…lehet, hogy szexelnénk is, miközben a híreket nézem”

  A női lapok tanúsága szerint rengeteg hosszabb ideje együtt élő pár/házaspár küzd ezzel a problémával, viszont ezek a párok annyira kínosnak érzik a dolgot, hogy még egymással se beszélnek róla, nemhogy tegyenek is valamit a helyzet megváltoztatásáért. Hacsak egyikük nem veszi a bátorságot és kapcsolatmentő szexterápiára hívja párját egy szállodai szobába.

  A színművet Sexy Laundry címen először Kanadában az 2003/2004-es szezonban a Belfry Theatre (Victoria, BC) és az Arts Club Theatre Company (Vancouver, BC) mutatta be. A Szexpedíció bemutatására Michele Riml szerző, a Marquis Literary (Colin Rivers) és a Mayer-Szilágyi Színházi Ügynökség engedélyével került sor.

  Szereplők
  Alice................ HEGYI BARBARA
  Henry.............. SERESS ZOLTÁN

  Jelmez: KATONA BÁLINT
  Rendező: BÁNYAI GÁBOR

  Az előadás hossza: 1 óra 30 perc, szünet nélkül.

  Kedves Nézőink!

  Amennyiben problémát észlelnek jegy- vagy bérlet online vásárlása során, kérjük, próbálják meg az oldal elérést egy másik böngésző felületről, vagy a jegy.hu oldalon lévő bal alsó sarokban található chat-ablakot vegyék igénybe!

  Ott azonnal segítséget nyújtanak a probléma elhárításában!

  Köszönjük együttműködésüket és megértésüket!

  Ajánló


  Ajánlott életkor: 3+ Óvodásoknak szóló előadás

  Mi is kell egy jó vígjátékhoz? Először is rögtön legyen egy ember, akiből…

  A kék róka szimbólum, mely meg is jelenik a darabban, a főszereplő nő,…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016