• Program


    SZIKORA - R-GO Jubileumi koncert

    SZIKORA - R-GO Jubileumi koncert

    R-GO 35 éves jubileumi koncert
    Az évszázad csikidam partyja.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. december 18. kedd, 20:00

    35 évvel ezelőtt született az R-GO és vele egy különleges zenei világ: a CSIKIDAM, mely maga lett az életöröm, a napfény, a ritmus.
    A ZENE, amitől felderül a lelked, jókedvű leszel. Igazi örömhír a rajongók számára, hogy a  35 éves fennállását ünneplő R-GO alapító tagjai is fellépnek a Jubileumi koncerten! 
    A koncert sztárvendége Geszti Péter és az X-faktor idei győztese lesz, de  több olyan zenei meglepetést is tartogat az este, amelyet eddig a rajongók még sosem hallhattak. Felcsendül majd természetesen a Hungária blokk és az R-Go minden korszakából a legnagyobb slágerek, valamint Szikora Robi legnépszerűbb szerzeményei is. Ezt a koncertet sem lehet majd egy helyben állva végighallgatni, mert rövid időn belül mindenkit magával fog ragadni a CSIKIDAM érzés.

    Ajánlatunk


    Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

    félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

    Ajánló


    Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását…

    Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

    Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016