• Program


    Szilveszteri Tangóvarázs • Budai László és vendégei

    Szilveszteri Tangóvarázs • Budai László és vendégei

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. december 31. kedd, 19:00

    Szilveszter este, ezen a különleges előadáson betekintést nyújtunk a tangó varázslatos világába. Érzékiség, érzékenység, szerelem, szenvedély, vágy, gyűlölet, figyelem, közöny, öröm és bánat, humor, boldogság és szomorúság… Pillanatok, érzések, amelyeket nap, mint nap átélünk. A tangó táncai különbözőízeket és színeket adnak a nézőnek. Legyen új vagy régi stílus, látjuk, hogy a tangó az örök szerelem.

    A tangóban mindez átélhető, és a tangóval mindez elmesélhető. A tangó egyszerű és bonyolult, közönséges és elegáns, gyengéd és durva, vad és finom, energikus és megnyugtató.

    Magyarország legnépszerűbb táncosai varázsolják a színpadra a tangótáncait: a bohém milongát, a kavargó valsot és a mágikus tangót, melyek Buenos Airesen és Montevideón kívül a világ más nagyvárosait is sorra meghódították.

     

    Várunk minden táncot kedvelő érdeklődőt!

     

     

    Előadók:
    Budai László és Pirity Andrea
    Barabás Béla és Hudry Kata
    Huszár Tamás és Pálmai Adrienn
    és az Argentín Tangó Táncszínház táncosai

    Technika: Sipos Tibor
    Rendező: Budai László

    Ajánlatunk


    Bár egészen kicsi kora óta hangszerek között nevelkedett, sokáig nem volt egyértelmű, hogy a zenei pályát választja. A szakralitáshoz máig erősen vonzódó Omar Faruk Tekbilek az egyik legnagyobb hatású török világzenei előadó, aki a Müpa színpadán áprilisban új életre kelti a legnemesebb közel-keleti zenei hagyományokat.

    A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

    Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja ez nem), egyszer elhangzik az a szó, hogy 'zsidó', egyszer az, hogy 'cigány'. Lesz füst, stroboszkóp, hangos zene, riasztó hangeffektek, zaj, káosz, kosz és több liter művér.

    Ajánló


    Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

    Babaróka 3+ 100 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

    „Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016