• Program


    Szimfonikus est

    Szimfonikus est

    Operát az Operából! – Szimfonikus est
    Koncertszerű előadás
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. december 2. vasárnap, 19:00

    A 2018/19-es évad nagy részében – ahogy a tavalyi szezon során is – ismét nélkülöznünk kell a felújítás alatt álló Operaházat. Ez azonban lehetőséget ad arra, hogy mi magunk keljünk útra, és a határon és tengeren túli turnék mellett országhatáron belüli vidékekre is eljussunk. Az „Operát az Operából!” sorozaton belül nem csupán koncertszerű operaelőadásokkal, balett-estekkel és gálaműsorral, hanem szimfonikus hangversenyekkel is készülünk, hogy szélesebb kör ismerkedhessen meg Magyarország legrégebbi folyamatosan működő zenei együttesével, a Magyar Állami Operaház Zenekarával. Összesen 10 városba látogatunk el 2018 szeptemberétől decemberéig. Hat kiváló karmester segítségével hat különböző műsorral készülünk, melyek mind három részből állnak: egy-egy Rossini opera nyitányából, egy szólóhangszeres versenyből és egy szimfóniából.

    Műsor:

    Karmester: Dénes István
    - Rossini: Bruschino úr – nyitány

    - Weber: Concertino
    Közreműködik: Kiss Sándor (klarinét)
    - Mozart: C-dúr szimfónia K. 425
    Tatabánya – 2018. december 2.

     

    Ajánlatunk


    Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

    „Háromfogásos gourmet menü” – jellemezte a Bachtrack kritikusa Paavo Järvi koncertjét, amelyen Sibelius, Tüür és Beethoven egy-egy darabját tűzte műsorra. A Grammy-díjas észt-amerikai karmester hasonlóan ínyenc programmal érkezik a BFZ-hez is.

    Ajánló


    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016