• Program


    Szimplán egy duplát
    4

    Szimplán egy duplát

    Egy lassan feledésbe merülő kor felejthetetlen zenéje csendül fel azon az estén, mikor két idegen találkozik egy nem mindennapi kávéházban. A hölgy Violetta, színésznő kívánt lenni, s most a rendeléseket hordja ki. Az úr Béla, építésznek készült, végül Magyarország egyik legnépszerűbb zeneszerzője lett.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2021. november 21. vasárnap, 15:00

    Szimplán egy duplát

    zenés játék Zerkovitz Béla dalaival

    Egy lassan feledésbe merülő kor felejthetetlen zenéje csendül fel azon az estén, mikor két idegen találkozik egy nem mindennapi kávéházban. A hölgy Violetta, színésznő kívánt lenni, s most a rendeléseket hordja ki. Az úr Béla, építésznek készült, végül Magyarország egyik legnépszerűbb zeneszerzője lett. Most ketten idéznek meg egy kort, egy stílust jól ismert dallamokkal, Zerkovitz-slágerekkel. Az előadásban felcsendül - többek között - az Asszonykám adj egy kis kimenőt, a Mi muzsikus lelkek, a Hulló falevél, vagy éppen a Kár itt minden dumáért című dal.

    A BUDAI KOMÉDIÁSOK produkciója

    Az előadás helyszíne a 6szín kávézója!

    Írta: Pille Tamás, Majorfalvi Bálint

    Koreográfus: Cortés Sebastián

    Zene, dalszövegek: Zerkovitz Béla

    Koreográfus: Cortés Sebastián

    Zenei munkatárs: Szilassy Nelly

    Rendezte: Pille Tamás

    Ajánlatunk


    Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

    A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

    A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük csaknem hajótöréssel végződik.

    Ajánló


    Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha…

    A vígjáték egy izgalmas, kalandos utazáson keresztül, rengeteg humorral világít rá a középkorú nők és a változó kor kikerülhetetlen nehézségeire.…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016