• Program


    Színeink felétek - hangaléria a Boros Cipellőktől

    Színeink felétek - hangaléria a Boros Cipellőktől

    Sokszínűségünk kavalkádjának részleteibe kalauzolunk mindenkit, aki szeretné, hogy magával ragadja a mozdulat, a dallam, a hang, a zizzenős zörej. Hangalériánkban mindegyikünk külön vonal, pötty és paca, amelyek várva várják, mikor búghatnak, zúghatnak egybe lábujjkörvonalainkban..

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. november 30. hétfő, 19:00

    Színeink felétek - hangaléria a Boros Cipellőktől

    Sokszínűségünk kavalkádjának részleteibe kalauzolunk mindenkit, aki szeretné, hogy magával ragadja a mozdulat, a dallam, a hang, a zizzenős zörej.
    Hangalériánkban mindegyikünk külön vonal, pötty és paca, amelyek várva várják, mikor búghatnak, zúghatnak egybe lábujjkörvonalainkban.
    Élőképeink mind különálló lélegzetek, melyeket visszatérő intezmezzok kötnek össze, határolnak el.

    Előadók: Horváth Réka, Hrotkó Csenge, Lang Tímea, Nagy Enikő, Pálinkás Máté, Pekár Attila, Táibl Eszter

    Művészeti vezető, dalszerző, koreográfus: Horváth Réka
    Szövegek, dalszövegek: Hrotkó Csenge

    Támogatóink: Műhely Alapítvány, Sín Kulturális Központ

    Ajánlatunk


    Az a zenekar, amelyet Kobayashi Ken-Ichiro életében először vezényelt szülőhazája határain kívül, az a budapesti MÁV Szimfonikus Zenekar volt. 2024. május 24-i koncertünkre a Zeneakadémián néhány óra alatt elkeltek a jegyek, és mivel sokan lemaradtak a lehetőségről, ezért úgy döntöttünk, megismételjük a koncertet másnap, május 25-én, 19:00 órakor az Erkel Színházban!

    Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

    Bár egészen kicsi kora óta hangszerek között nevelkedett, sokáig nem volt egyértelmű, hogy a zenei pályát választja. A szakralitáshoz máig erősen vonzódó Omar Faruk Tekbilek az egyik legnagyobb hatású török világzenei előadó, aki a Müpa színpadán áprilisban új életre kelti a legnemesebb közel-keleti zenei hagyományokat.

    Ajánló


    A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016