• Program


  Színház szerelem és… részletek a Mary Poppinsból

  Színház szerelem és… részletek a Mary Poppinsból

  Július 2-tól Duett koncertek a Madách Színház tetőteraszán! A nyári estéken felcsendülnek a színház legsikeresebb produkcióinak jól ismert dallamai a főszereplők előadásában.

  Július 2-tól egy különleges sorozattal, új helyszínen, minden héten új műsorral, új szereplőkkel Duett koncertekkel várja közönségét a Madách Színház. A fellépő művészek egy-egy sikerelőadás főszereplői, akik az adott előadást is megidézik néhány dallal, a koncert további műsorát pedig saját kedvenc zeneszámaik alkotják.Felcsendülnek a Madách Színház legsikeresebb produkcióinak dallamai, a Rocksuli Gallusz Nikolettel és Szemenyei Jánossal, a Mamma Mia! Kováts Krisztával és Sasvári Sándorral, a József és a színes szélesvásznú álomkabát Ladinek Judittal és Solti Ádámmal, Az Operaház Fantomja Fonyó Barbarával és Csengeri Attilával, a Once/Egyszer… Tompos Kátyával és Dolhai Attilával, a Mary Poppins Auksz Évával és Csonka Andrással, valamint A nyomorultak Egyházi Gézával és Miller Zoltánnal.

  Ajánló


  A Mágnás Miska a magyar operettirodalom egyik legsikeresebb műve, mely újra és újra…

  A Várkert Bazár egyedülálló, saját irodalmi táncprodukcióval jelentkezik, a Grecsó fivérek előadásában, Többet…

  A Táncsics Mihály utca 9. szám alatt bejárható a 2018-ban feltárt, Magyarországon egyedülálló…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016