• Program


    Színműveletek: Barangolás

    Színműveletek: Barangolás

    Az egyetem múltjával és emlékezetével foglalkozó, a legendákat és sztorikat feldolgozó, épületbejárást tervezünk. Ez egy olyan esemény, ahol az épületet környékező rejtélyek, és a hallgatók lenyomatai feltárulnak előttünk. Kutatások által olyan információkhoz jutunk amiket nem is gondolnánk, hogy az egyetemen történtek meg.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. február 15. szombat, 11:00

    Színműveletek: Barangolás

    Az egyetem múltjával és emlékezetével foglalkozó, a legendákat és sztorikat feldolgozó, épületbejárást tervezünk. Ez egy olyan esemény, ahol az épületet környékező rejtélyek, és a hallgatók lenyomatai feltárulnak előttünk. Kutatások által olyan információkhoz jutunk amiket nem is gondolnánk, hogy az egyetemen történtek meg. Minden átalakítás, minden balhé és apróság érdekes számunkra! Egy interaktív séta keretén belül megosztjuk egymással amit tudunk, felelevenítünk régi történeteket, és megpróbáljuk új nézőpontból szemlélni a színműt!

    Időtartam: 1,5 óra
    Korosztály: 15+

    Drámainstruktorok: Mlynarik Julcsi, Zétényi Lina, Hlinyánszky Doma

    Ajánlatunk


    Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

    Székely Csaba drámaíróként először 2011-ben, a POSZT Nyílt Fórum programjában tűnt fel, ahol Bányavirág című színdarabjáért a Színházi Dramaturgok Céhe neki ítélte oda a Vilmos-díjat. Pályája azóta töretlenül ível felfelé. Darabjait számos magyar színház bemutatta, ő pedig háromszor nyerte el a Színikritikusok díját a legjobb új magyar drámáért.

    Ajánló


    Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

    Az Özvegy Karnyóné Az előadás során erre is fény derül!

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016