• Program


    SzínMűveletek: labor.

    SzínMűveletek: labor.

    Labor

    Kísérletezzünk együtt!

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. április 17. péntek, 19:30

    Ez egy havi rendszerességgel megrendezésre kerülő program, ahol betekintést nyerhettek a II. éves drámainstruktor hallgatók munkájába. Mi több: Ti is a részeseivé válhattok, sőt, nélkületek mit sem érne az egész! Alkalmanként különböző foglalkozásokkal várunk Titeket az aktuális repertoárunkból. A foglalkozások sora igen színes: egy része egyetemi feladatként jött létre, mások pedig egy-egy csapat szabadidős projektjei. Vannak már kipróbált és jól bevált workshopok, de lesznek foglalkozás - premierek és nagy “Most ugrik a majom a vízbe!” helyzetek. Hogy mitől köthetőek mégis egy csokorba? Mindegyik szívügyünk, és szeretnénk
    minél többetekkel megosztani. A labor tehát egy terep a kísérletezésre, fejlesztésre és fejlődésre, tudáscserére és tapasztalatszerzésre. Az aktuálisan meghirdetett alkalom konkrét programjáról mindig az adott eseménynél értesülhettek, további részleteket pedig a foglalkozások leírásánál találtok.

    Van, hogy egyszerre két 90 perces foglalkozás is megrendezésre kerül a Labor estéken. Ezek mindig külön termekben zajlanak majd. Ajánlott, hogy kényelmes ruhában jöjjetek.

    Ajánlatunk


    Előadja a ZsigmondLala Énekstúdió győri amatőr musical csoportja. A műsor időtartama 90 perc.

    A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde egy olyan világ őrzői, melyet a közösség és vallás előírásai határoznak meg. Lányaik azonban már saját kezükbe akarják venni az életüket, szerelemből akarnak férjhez menni.

    Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

    Ajánló


    Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

    Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016