• Program


    Szirmok

    Szirmok

    Pöttömszínház 0-4 éves korig
    A Kabóca Bábszínház (Veszprém) előadása soproni apróságoknak

     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. október 21. vasárnap, 16:00

    Szeretnénk felhívni közönségünk figyelmét, hogy biztonságtechnikai okokból felnőttnek és gyermeknek minden esetben külön kell jegyet váltani. Megértésüket köszönjük!

    A pöttömszínház azoknak szól, akik még nem tudnak egy hosszabb történetre odafigyelni, de érdekli őket a játék. Akik nem tudnak egy helyben megülni és szívesen belekotyognak mindenbe, amihez közük van. Márpedig a kisgyerekeknek mindenhez van közük. Nekik (és a szüleiknek meg a tesóknak) szól a Pöttömszínház. Az előadás 25 perc színes-szagos-szélesvásznú látnivaló, amit egy 20 perces közös foglalkozás és levezető játék követ.

    A Szirmok című babaszínházi előadásban két kicsi kertész nevelgeti csodákat rejtő virágát. Miközben közös céljuk, hogy a virág kinyíljon és minél nagyobbra nőjön, mégis elkerülhetetlen köztük a civódás. Rá kell jönniük, hogy egy szeretetteljes mozdulat, vagy közösen megszólaltatott dallam segíthet abban, hogy a csoda beteljesüljön.

    Rendezte: Szántó Viktória Játsszák: Miller Patrik és Nagy Krisztina

    Ajánló


    Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL…

    A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

    A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016