• Program


    Szívünk legyen most a jászol

    Szívünk legyen most a jászol

    Tisztelt Nézőink!
    Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a bérletes előadásainkon a nézőtéri helyek elfoglalása során bérlettel rendelkező nézőink elsőbbséget élveznek. Kérjük legyenek kedvesek jegyvásárlásaik alkalmával ezt figyelembe venni. Köszönjük szíves együttműködésüket!

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2023. január 16. hétfő, 17:00

    A táncjátékban egy falusi közösségben születendő gyermek várása találkozik össze a szent család történetével, miközben felidéződnek a közösséget megtartó ádventi és karácsonyi szokások – nemcsak a táncjáték cselekményében, hanem a Szarka Gyula által szerzett dallamok világában is. Mert szükség van ezekre a történetekre – kicsiknek és nagyoknak egyaránt, ahogy Csukás István is mondja a Karácsonyi vers mindenkinek című költeményében: „Szívünk legyen most a jászol, / ott ringassuk a Gyermeket, / a téli nap hóban gázol, el ne veszejtse a hideg. / Szép hitedet ne veszítsd el, / nem élhetünk üres szívvel!”

    A Sopron Balett előadása

    Ajánlatunk


    Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

    Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

    Ajánló


    Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

    A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016