• Program


    Szláv varázs
    2

    Szláv varázs

    Műsoron Rahmanyinov és Dvořák

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2023. május 8. hétfő, 19:00

    SZLÁV VARÁZS

    Műsor:

    S. Rahmanyinov: 2. (c-moll) zongoraverseny, op. 18
    A. Dvořák: III. (Esz-dúr) szimfónia, op. 10

    Közreműködik: Baross Ádám - zongora      

    Vezényel: Berkes Kálmán    

    Nagy utazás a c-moll sötétségéből a C-dúr fénylő világosságába – akár ezt a rejtett programot is tulajdoníthatnánk Rahmanyinov 2. c-moll zongoraversenyének, amely áradó dallamaival és csillogóan virtuóz magánszólamával méltán vált a zongorairodalom egyik legnépszerűbb versenyművévé. Hatalmas kihívást jelentő szólószólamát ezúttal a győri illetőségű tehetséges fiatal zongoraművész, Baross Ádám szólaltatja meg. A szláv zene remekeit felvonultató koncert második félidejében – folytatva az elmúlt években megkezdett, a cseh mester szimfóniáit bemutató sorozatot – Antonin Dvořák ritkán hallható 3. Esz-dúr szimfóniája csendül fel a Győri Filharmonikus Zenekar előadásában, Berkes Kálmán vezényletével.   

    Ajánlatunk


    Évnyitó vagy szülői értekezlet? Napközi ügyelet és portfólió készítés? Mit tegyünk, ha a tanár kollégák játszmákba hajszolják egymást és visszaélnek a helyzetükkel? Mi történik, ha a megannyi dolgozat javítása vagy az iskolai kirándulás kihat a pedagógus magánéletére?

    A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

    Ajánló


    Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha…

    Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

    Moliére komédiázik. Kifiguráz bennünket. Félelmeinket, öncsalásainkat, kicsinyességünket. Ez utolsó színdarabja. 1673. február 17-én a Képzelt beteg előadása közben a címszerepet…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016