• Program


    Sztárestek zongorával: Waltraud Meier és Samuel Hasselhorn

    Sztárestek zongorával: Waltraud Meier és Samuel Hasselhorn

    Dal- és áriaest két részben, magyar és angol felirattal

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. november 20. vasárnap, 19:30

    Ezt a formátumot az élet kényszerítette ki. Az Ybl palota mérete szerint a közepes nagyságú operaházak egyike, ám szépségben az első, amit azzal fokozunk, hogy gyönyörűen meg is világítjuk. Pódiumán, pontosabban zenekari árkának fedelén a szólóénekes szinte a közönségtől körbevéve állhat, vadonatúj Steinway zongoránkkal együtt pedig – nyilván hangszeres partnere közreműködésével – oly emlékezetes estet adhat, amelybe a dalirodalom számára legfontosabb opusait éppúgy befűzheti, mint a szünet utáni blokkba az ezúttal igen érzékenyen előadott operaáriákat.
    A legendás drámai szoprán, Waltraud Meier és a jövő baritoncsillaga, az ugyancsak német Samuel Hasselhorn lép az Ybl palota színpadára, hogy a német dalirodalom különös alkotásait, például az e házban is zeneigazgatóként működő Mahler dialógusként is énekelhető alkotásait előadja.

    Közreműködik
    Waltraud Meier
    Samuel Hasselhorn

    Zongorán közreműködik: Joseph Breinl

    Ajánlatunk


    A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

    Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért ANYÁM ORRA a címe!

    Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

    Ajánló


    A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja…

    Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016