• Program


  SZUBJEKTÍV - Az Ipaművészeti Múzeum új szerzeményei a Várkert Bazárban - Tárlatvezetés

  SZUBJEKTÍV - Az Ipaművészeti Múzeum új szerzeményei a Várkert Bazárban - Tárlatvezetés

  A múzeum legtöbbünk számára a kiállítást jelenti, holott valójában jóval árnyaltabb és sokszínűbb szakmai munkát képvisel. A Várkert Bazárban megvalósuló tárlat az Iparművészeti Múzeum mindennapi működésébe enged betekintést.  több

  Többek között olyan kérdésekre ad választ, hogy mivel foglalkoznak a muzeológusok, milyen szaktudásra van még szükség egy múzeumban… Mi kerül egy gyűjteménybe? Mennyi ideig tart a restaurálás és egy kiállítás előkészítése? Végül miért nem lehet megérinteni, kipróbálni vagy éppen felpróbálni a műtárgyakat?

  A Szubjektív – Az Iparművészeti Múzeum új szerzeményei a Várkert Bazárban című kiállítás a jelenleg rekonstrukció miatt zárva tartó Iparművészeti Múzeum színfalak mögött zajló aktív munkáját mutatja be az ezredforduló óta bekerült és az utóbbi két évtizedben restaurált műtárgyakon keresztül.

  A kiállítás az Iparművészeti Múzeum és a Várkert Bazár együttműködésében valósult meg. A kiállított műtárgyak az Iparművészeti Múzeum gyűjteményéből valók.


  Installáció: KIÁLL Kft.
  Az installáció tervezésében közreműködött:
  Narmer Építészeti Stúdió
  Grafikai tervezés és nyomdai kivitelezés: AB OVO Stúdió
  Digitális installációk: XORXOR

  Ajánló


  Hősünk, Csacsinszky Pali úgy fantáziál a szerelemről, úgy vágyakozik valami ideálisra, hogy nem…

  Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a…

  A Molière-művek immár állandó részei a Szabadtéri repertoárjának. 2021-ben a Scapin furfangjai című…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016