• Program


    Szűcs Gabi – La femme fatale / JAZZTIME

    Szűcs Gabi – La femme fatale / JAZZTIME

    Szűcs Gabi most azt kérdezi: a nőben egyszerre meglévő femme fatale, a végzet asszonya és a szerelemre, hűségre vágyó feleség vajon két különböző nő?

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2021. augusztus 29. vasárnap, 20:00

    Szűcs Gabi - La femme fatale
    JazzTime a Lexus támogatásával

    ének: Szűcs Gabi

    Közreműködők:
    szaxofon: Kuzbelt Péter
    zongora: Pataj György
    gitár: Kormos János
    bőgő: Sárkány Sándor
    dob: Berdisz Tamás

    Vendég: Ónodi Eszter színművésznő

    Szűcs Gabi nem pusztán elragadó hangú énekesnő, teljes lényét átadja a történetnek, helyzetnek, üzenetnek, amelyet dalai megfogalmaznak. Most azt kérdezi: a nőben egyszerre meglévő femme fatale, a végzet asszonya és a szerelemre, hűségre vágyó feleség vajon két különböző nő? A koncerten elhangzó dalok és ikonikus, legendás „másik felek” történetei ezt a kérdést járják körül. Szűcs Gabi elmaradhatatlan kísérő zenekara mellett Ónodi Eszter Jászai Mari-díjas színésznő működik közre ezen a csajos estén.

    A nőiség, a szerelem, a titkos és nyílt kapcsolatok, a titokzatos és elbűvölő, csábító és számító végzet asszonyai és a sokszor magányos vagy elhagyott feleségek dalai, történetei szólalnak meg, a legismertebb női előadókat, köztük Marilyn Monroe-t, Karády Katalint, Marlene Dietrichet vagy Nina Simone-t idézve - swing- és mainstream jazz alapokon. Felcsendül a Wives and Lovers, a Whatever Lola Wants, a My Baby Just Cares for Me, a Fever vagy a Mad About the Boy.
    Az eMeRTton-díjas Szűcs Gabi, a legendás Cotton Club Singers egykori tagja állandó szereplője a jelentősebb hazai fesztiváloknak, koncerttermeknek, jazzkluboknak. Első szólóalbuma, a Swinging Amy anyagát is a Müpában mutatta be 2015-ben. A következő, Tűsarkú lépteim című, Fonogram-díjas lemez műsorát a dolce vita-életérzés és tematika inspirálta. Gabi az első hazai electro-swing formáció, a Stereo Swing alapító énekese, ebben a felállásban dalszerzőként is közreműködik. Zenésztársai egytől egyig a honi swingelők legmegbízhatóbb hangszeresei, akiktől adott esetben meglepetésekre is számíthatunk, például parázs szólók formájában. Ónodi Eszter a Katona József Színház tagja, rendszeresen alakít színpadi és filmfőszerepeket egyaránt - most a Nőt kelti életre.

    Rendező: Müpa

    Ajánlatunk


    ..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

    zenés party két részben

    Ajánló


    A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

    Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016