• Program


  Szűcs Gabi - Swinging Amy koncert

  Szűcs Gabi - Swinging Amy koncert

  Szűcs Gabi: Swinging Amy koncert
  Amy Winehouse dalai swinges feldolgozásban.
   több

  Egy különleges zenei utazás részesei lehetnek azok, akik Szűcs Gabi és zenekara produkcióját meghallgatják. Arra a feladatra vállalkoztak, hogy a legendás brit soul énekesnő, Amy Winehouse legismertebb, legjobb dalait swing átiratban szólaltassák meg.

  Amy Winehouse jazz énekesnőként is rendkívüli hatású volt, a korszak legismertebb dalait maga is feldolgozta. Ezzel a műsorral az ő dalai válnak klasszikussá, egy olyan zenei csemege részévé válnak, ami mindkét világ szerelmeseit megragadja.

  „ Szó szerint egy álmom válik valóra ezzel a projekttel. Egy napon arra ébredtem, hogy hangosan kimondom: Swinging Amy… a fejemben már meg is szólalt a Rehab… nagyon szeretem Amy Winehouse munkásságát, a hangját, úgy gondolom, hogy az ő dalai swinges feldolgozásban új értelmet nyernek, új színekkel gazdagodnak. A dalok feldolgozását Kuzbelt Péter, kiváló szaxofonos készítette, ami garancia az újszerű, ötletes megszólalásra. Szórakoztató, szívbe markoló, a jazz, a swing legszebb hagyományait vegyítő zenei csemege a Rehab-en át a Valerie-ig, minden, amit szeretünk tőle.”

  Ajánló


  Humorral és iróniával átitatott zenés játék Bertolt Brecht Koldusoperája, amelyet augusztus 2-án, 3-…

  Giacomo Puccini: Manon Lescaut Opera négy felvonásban, olasz nyelven, magyar és angol felirattal  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016