• Program


    Szűcs Gabi - Swinging Amy koncert

    Szűcs Gabi - Swinging Amy koncert

    Szűcs Gabi: Swinging Amy koncert
    Amy Winehouse dalai swinges feldolgozásban.
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. szeptember 26. szerda, 19:00

    Egy különleges zenei utazás részesei lehetnek azok, akik Szűcs Gabi és zenekara produkcióját meghallgatják. Arra a feladatra vállalkoztak, hogy a legendás brit soul énekesnő, Amy Winehouse legismertebb, legjobb dalait swing átiratban szólaltassák meg.

    Amy Winehouse jazz énekesnőként is rendkívüli hatású volt, a korszak legismertebb dalait maga is feldolgozta. Ezzel a műsorral az ő dalai válnak klasszikussá, egy olyan zenei csemege részévé válnak, ami mindkét világ szerelmeseit megragadja.

    „ Szó szerint egy álmom válik valóra ezzel a projekttel. Egy napon arra ébredtem, hogy hangosan kimondom: Swinging Amy… a fejemben már meg is szólalt a Rehab… nagyon szeretem Amy Winehouse munkásságát, a hangját, úgy gondolom, hogy az ő dalai swinges feldolgozásban új értelmet nyernek, új színekkel gazdagodnak. A dalok feldolgozását Kuzbelt Péter, kiváló szaxofonos készítette, ami garancia az újszerű, ötletes megszólalásra. Szórakoztató, szívbe markoló, a jazz, a swing legszebb hagyományait vegyítő zenei csemege a Rehab-en át a Valerie-ig, minden, amit szeretünk tőle.”

    Ajánlatunk


    Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

    A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

    Több, mint 2 évtized – több, mint 600 előadás – 12 Jászai-díj jelölés – 43 orvosi beavatkozás (1 sikeres) – 17 jegyszedő nyugdíjazás – 2 színház bezárás Előadás hossza: 130 perc Felvonások száma: 1

    Ajánló


    Solymosi Tamás – Mirzoyan Albert – Prokofieva Irina – Jiří Kylián – Harald Lander KLASSZIKUS BRAVÚROK Négy egyfelvonásos balett három…

    A Budapesti Operettszínház kiemelten fontosnak tartja, hogy támogassa autista embertársainkat a minél teljesebb élet megteremtésében és megélésében, ezért – ahogyan…

    Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016