• Program


    Szulák Andrea koncert

    Szulák Andrea koncert

    Személyes és ünnepi ajándékot hoz a nézőknek december 29-én Sopronba Szulák Andrea a Stúdió 11 Ensemble zenekar kíséretében.  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

     

    Személyes és ünnepi ajándékot hoz a nézőknek december 29-én Sopronba Szulák Andrea a Stúdió 11 Ensemble zenekar kíséretében. Életének történeteit, lenyomatait nyújtja át a közönségnek dalokban. Legyen jazz, pop, operett vagy musical, ő szinte minden zenés műfajban otthon érzi magát. Különleges, izgalmas, kiemelkedő és összetéveszthetetlen hangjával, színpadi játékával, jelenlétével, egyéniségével meghódította rajongóit. Az EMeRTon-díjas népszerű énekesnő nagy örömmel jön Sopronba. Szereti a várost, a közönséget. Emlékezetes fellépések kötik ide. Ezen a koncerten sorsának fontos pillanatait, találkozásait villantja fel a zene, a dalok által. Kedvenc dolgaim címet adta ennek az estjének, mert ezek a számok sok örömet, emléket jelentenek számára. Kísérik lelkét, pályafutását üzenetként, egyfajta igazodási pontként harminc éve. Elhangzanak majd Máté Péter, Cserháti Zsuzsa örökzöldjei, kedvelt feldolgozások, s nem maradnak ki azok a slágerek sem, amelyek összeforrtak a nevével. A kedvenc dolgaival. Mert ahogy énekli, C’est la vie, azaz ilyen az élet(e).

     

    Ajánlatunk


    A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016