• Program


    "Szülinap - Fülinap" - a Rutkai Bori Banda koncertje

    "Szülinap - Fülinap" - a Rutkai Bori Banda koncertje

    Vajon miért huzigálják a kedves rokonok és barátok a fülünket a szülinapunkon, és miért kívánják nekünk, hogy a fülünk érjen a bokánkig? Olyan rejtélyes szokás ez, amire talán nincs is magyarázat. A Rutkai Bori Banda koncertjén – szülinapi számukkal – egy kicsit közelebb kerülhetünk a titok…  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. július 17. vasárnap, 10:30

    Ünnepeljétek együtt Boriékkal a zenekar születésnapját a Városmajori Szabadtéri Színpadon!

    Népes vendégsereget várnak az ünnepi alkalomra, ahová sárkányjárgányon érkeznek a horgolt meseszereplők, azaz Bori színpompás bábjai, köztük a füles kérdések szakértői is: Bandzsáró a kecses elefántlány, Nyuffi, a kissé pösze, de annál bőbeszédűbb nyuszi, és a csupafül Hosszúfejű Királyfi. Táncra perdülünk velük a Rizibizi Diszkóban, űrdöngölünk az Űrcsűrben, picikliken kerekezünk a Citrom Cirkuszban.

    “Várunk mindenkit az ünnepi mulatságba, ahol együtt bulizhat az egész család, hiszen a felnőttekre is számítunk a táncparketten. Ajándékot nem kell hoznotok, de annak nagyon örülünk, ha minél többen ünnepelhetünk együtt.  Hívjátok meg a barátokat, szóljatok a nagyszülőknek, de még a szomszéd néninek is!” – Rutkai Bori.

    Rutkai Bori:

    Rutkai Bori énekes, képzőművész, dalszerző, szövegíró, mesekertész. Bori és a zenekar első gyereklemeze 2009-ben készült el Hébe-Hóba Banda: Vacka dalok címmel a Kossuth Rádió megbízásából a Vacka Rádió című hangjátékhoz. 2014-ben jelent meg a Sárkányjárgány című könyv és lemez, amely már Rutkai Bori Banda néven, Bori dalszövegei alapján készült.  A 2016-ban a Pizsamátor dalai folytatták a bulizós kaland-dalok sorát, majd a Hóváró című válogatáslemezre 2017 decemberében a zenekar a már korábban megjelent téli dalait gyűjtötte össze.

    2018-ban az Űrdöngölők még távolabbi, űrbéli tájakra kalauzol bennünket.

    Az Űrdöngölők 2019-ben az év hazai gyermekalbuma kategóriában Fonogram-díjat nyert.

    2020-ban Zsebtenger címmel jelent meg a zenekar legújabb lemeze és ezzel párhuzamosan Bori első mesekönyve szintén Zsebtenger címmel. A mesekönyben nemcsak Bori színpompás fetményei és a dalszövegei, de mesék, receptek, kreatív játékok is fellelhetők.

    A táncos dalok egyik játékból a másikba repítenek, a dalszövegek humortól, nyelvi leleményességtől szikráznak, Bori saját kezűleg készített, horgolt bábjaival, kellékeivel kelti életre a mesedalokat, és ha lehetőség van rá, festményeiből készült vetítés is gazdagítja az előadást. A gyerekek zenei idegenvezetőikkel kalandról kalandra vándorolnak, s közben nemcsak ők, de a szülők is önfeledten szórakoznak.

    Ajánlatunk


    19:00 Kapunyitás 20:00 Beton.Hofi 22:00 Krúbi Beton.Hofi Rap Artist Krúbi háromszoros Fonogram-díjas énekes, rapper, zeneszerző, szövegíró. Első dalában, a 2017 nyár elején megjelent PestiEst-ben csak úgy sorjáznak a tabutémák, ám a kifejezetten harcos kiállása, a teljesen újszerű rímképlet és a hitelesség azonnal feltűnést keltett. A bemutatkozó nagylemezén (Nehézlábérzés, 2018) Krúbi teljes fegyverzetében jelenik meg: erőteljes politizálás, szexualitás, celebek bírálata, tabudöntögető témák. A 2019-es Zárolás feloldva EP dalait a gyors befutás hátulütői, az agresszíven nyomuló rajongók, a tolakodó nők, az eredményt váró menedzserek népesítik be. A korábbinál egységesebb, komorabb hangvételű második album után 2020 augusztusától Krúbi szívizomgyulladás miatt csaknem tíz hónapig nem állt színpadra, de 2021 nyarán újra nagy sikerrel zenélt. A betegségéről szóló csaknem kilenc perces Szív című dal hamar népszerű lett. Legutóbbi, III. Krúbi című albumát éppen 29. születésnapján, 2023. november 17-én dobta piacra, többek között a Ganxsta Zolee tehet mindenről című szerzeménnyel. A korong dalait 2024 januárjában a Papp László Sportarénában tartott nagyszabású koncertjén hallgathatták meg élőben a rajongói. Beton.Hofi szabályosan berobbant a hazai újhullámos hiphop világába. A 2021 júniusában megjelent első, ‘comic sins’ c. mixtape óriási kritikai és közönség sikert aratott, a 2022-ben kiadott ‘Playbánia’ megjelenését követően, pedig egyértelművé vált, hogy Beton.Hofi az elkövetkezendő évek meghatározó könnyűzenei előadója lesz. Egyedi hangzásvilágával, (ön)reflektív dalszövegeivel, hipnotikus színpadi jelenlétével, humorával és lelkes, magukat ‘Citromale Gang’ néven aposztrofáló rajongói bázisával gyorsan, mindössze 2 év alatt bebiztosította helyét a klubok és fesztiválok nagyszínpadain, hogy aztán 2023-ban már a telt-házas Budapest Parkban lépjen fel. 2022-ben a ‘comic sins’-ért, 2023-ban pedig a Playbánia albumért Fonogram díjat nyert az év hazai rap vagy hip-hop albuma/ hangfelvétele kategóriában, Hundred Sins-el közös Bagira c. dala, pedig a 3. legtöbbet játszott magyar dal lett valaha Spotifyon. A trilógiát záró “0” c. 20 dalos lemeze 2024 tavaszán jelent meg. A lemezt áprilisban, első “aréna showján” az MVM Dome-ban mutatja be. Super Early Bird: 6500 Ft (korlátozott darabszámban) Early Bird: 7500 Ft (korlátozott darabszámban) Standard: 8500 Ft VIP: 12000 Ft (korlátozott darabszámban) VIP jegy tartalma: gyors belépés a VIP bejáraton keresztül, a koncertet közvetlenül a színpad előtt egy elkülönített nézőtéri helyről élvezheted, egyedi VIP pass és karszalag, welcome drink

    Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon! A fantasztikus látványú és koreográfiájú előadás 2024. október 19-én, a Papp László Budapest Sportarénában látható először.

    Ajánló


    Carl Orff CARMINA BURANA Szcenikus kantáta eredeti nyelveken, magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

    Babaróka 3+ 100 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

    Urbán András: A hallgatás poétikája a szabadkai Kosztolányi Dezső Színház vendégjátéka a Kultúrbrigád szervezésében

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016