• Program


    Talambalance

    Talambalance

    Az Artisjus-díjas Talamba Ütőegyüttestől megszokott már, hogy mindig a határait feszegeti. A közel 20 éves múltra visszatekintő együttes tagjai évről évre, koncertről koncertre bebizonyítja, hogy nincs komoly, könnyű, ilyen, olyan zene - Csak jó és rossz zene van!  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. május 10. péntek, 19:00

    A zene mindenkinek akkor jó, ha hallgatja, élvezi, tetszik neki, szórakoztatja, kikapcsolja, elgondolkodtatja. A 2018-as évben is egy ilyen produkciót álmodott meg a 4 ütőhangszeres fenegyerek!
    Legújabb műsorukban is azt a természetes zenei egyensúlyt mutatják be, amit csak ők tudnak, így négyen, több száz ütőhangszeren, 19 éve!
    A koncerten több meglepetés vendég is segítségükre lesz abban, hogy megtalálják a TALAMBALACE-t.
    A Nigériából hazatérő Talamba, az afrikai élményeit is színpadra viszi, ezen a kivételes koncerten!

    Közreműködik:
    Tabatabai Nejad Flóra - ének
    Ócs József - didgeridoo

    Ajánlatunk


    Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

    Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a mindennapjait. Lánya, Emma egy titokzatos kis jövevénnyel. De mit szól mindehhez a vidéki Mama, aki váratlanul beállít a pesti lakásba? A nevetés kódolva van..

    Solymosi Tamás – Mirzoyan Albert – Prokofieva Irina – Jiří Kylián – Harald Lander KLASSZIKUS BRAVÚROK Négy egyfelvonásos balett három részben

    Ajánló


    Kökény Attila és Rakonczai Viktor 2022-ben újra "egymásra találtak" és elhatározták, hogy közös munkába kezdenek, melynek első nyilvános előadása Debrecenben…

    Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016