• Program


  Tánc a Kertben - A halandóság feltételei

  Tánc a Kertben - A halandóság feltételei

  Hód Adrienn koreográfus 2012 óta négyszer nyerte el a hazai kortárs tánc szakma csúcsának számító Lábán Rudolf-díjat, amelyet évente két produkciónak ítél oda a zsűri, és idén is a jelöltek között szerepel. A HODWORKS A halandóság feltételei című előadással 2014-ben – harmadszor is – bekerült az Aerowaves nemzetközi hálózat válogatta 20 legjobb kortárstánc előadás közé.

  Hód Adrienn produkciója érzelmi láncolatra fűzött fizikalitás. A folytonos mozgással létrehozott révületben megnyílik a tudatalatti. Szilánkos nemiség, ösztönből öklendezett áriák, a tabukkal szembemenő, vaskos, mégis finom, érzékeny humorú játék. Négy táncos szituatív torzókban, saját belső történelmükbe gabalyodva. Égi és földi minőségek alkudozása, győzelem a nagykörúti realitás felett. A halandóság feltételei-t az Aerowaves nemzetközi kortárstánc hálózat az év 20 legjobb kortárstánc előadás közé válogatta.

  Előadók: Marcio Kerber Canabarro, Cuhorka Emese, Garai Júlia/Furulyás Dóra, Molnár Csaba

  Zene: Liszt Ferenc: Faust-szimfónia

  Zenei konzultáns: Mizsei Zoltán

  Konzultáns: Sőrés Zsolt

  Dramaturg: Szabó-Székely Ármin

  Koreográfia: Hód Adrienn

  Az előadás időtartama 50 perc, szünet nélkül.

  Az előadást 16 éven felüli nézőinknek ajánljuk!

  A jegy felmutatásával ingyenes a parkolás a Várkert Bazár mélygarázsában 3 órára (behajtás a Szarvas tér felől) a szabad helyek függvényében. A garázsból való kihajtáshoz a parkolójegyet érvényesítse az előadás jegypénztárában. A jegy mellé 10% kedvezményt biztosító kupont adunk ajándékba, amely felhasználható az előadás napján az Öntőház udvarban található Bazaar Eclectica étterembe.

  Esőnap: 2020.09.22

  Felhívjuk figyelmüket, hogy a helyszín adottságai miatt a szabadtéri szórakozáshoz illő, kényelmes ruházat és lábbeli viselését ajánlatos. 

  Rossz idő esetén az előadás elmaradásáról a Várkert Bazár legkésőbb 3 órával az előadás előtt honlapján, illetve Facebook oldalán közleményt ad ki. Amennyiben közlemény kiadására nem kerül sor, úgy a Várkert Bazár az előadás megtartására készül. Szükség esetén az előadás megkezdésével várunk. 

  A Várkert Bazár fenntartja a jogot, hogy az időjárás függvényében az előadást a helyszínen is lemondhatja, illetve a már megkezdett előadást megszakíthatja és később – az esőt követően – folytathatja.

  Az előadás elmaradása esetén a jegyek a kijelölt esőnapra érvényesek, amelynek időpontja az adott esemény leírásában található. Amennyiben az előadásnak kijelölt esőnapja van, a megvásárolt jegyeket visszaváltani nem áll módunkban. 

  Amennyiben rossz idő miatt az előadás legalább 35 perc után szakad félbe, az előadás megtartottnak tekintendő.

  Amennyiben az elmaradt előadás rossz idő miatt az esőnapon is lemondásra kerül, az elmaradt előadás napján a jegyek visszaváltására nincs lehetőség. Az elmaradt előadásra szóló jegyek visszaváltásának módjáról és határidejéről Várkert Bazár közleményt ad ki.

  Kérjük, amennyiben bármilyen COVID-19 fertőzésre jellemző tünete van vagy tudomása szerint jelenleg is beteg, ne vegyen részt a programon. Az előadás során az ülőhelyek elfoglalása érkezési sorrendben történik.

  Tájékoztatjuk Önöket, hogy a 241/2020. (V.27.) Korm. rendelet alapján a rendezvény szünetében és az ülőhelyekkel berendezett nézőtér helyszínén kívüli rendezvény területe(ke)n a nézők kötelesek legalább 1,5 méteres védőtávolságot tartani.

  Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a fenti szabályok megsértése esetén a Rendező, vagy a Rendező képviselőjének felszólítására a néző köteles a rendezvény helyszínét elhagyni.

  A szervezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják. 

  Ajánló


  Florian Zeller: Az apa Rendező: Valló Péter keserves bohózat

  Poirot nyomozó kényelmes hazaútra vágyik a legendás, káprázatos Orient Expresszen. Csakhogy az előkelő…

  Norrison bankigazgató a pihenésére készülődik, amikor a családjánál vendégeskedő lány – jónevű amerikai…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016