• Program


    Táncfarsang 2022. - Vihar - Kulcsár Noémi

    Táncfarsang 2022. - Vihar - Kulcsár Noémi

    A Kulcsár Noémi Tellabor bemutatja: VIHAR
    William Shakespeare A vihar című színműve nyomán



     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. február 22. kedd, 18:30

    "Olyanok vagyunk mi is, mint
    Az álmok anyagja: kurta életünk
    Keretje álom."

    (Szász Károly fordítása)

    A Kulcsár Noémi Harangozó-díjas koreográfus a Macbeth, a Szentivánéji álom és a Sok hűhó semmiért után ezúttal William Shakespeare kései remekműve nyomán készít új adaptációt. Egy viharos éjjelen, egy végnélküli buli villódzó sötétjében különös, mégis ismerős alakok tűnnek fel: egy bölcs, magányos férfi, egy gyönyörűszép, tiszta lány, egy romlott, alávaló gazember és egy könnyedléptű fiatal szellem. Ez volna Prospero? Emez meg Miranda? És ő a sötét Caliban? Elvarázsolt sziget ez, vagy csak egy éjszakába nyúló party a város szívében? A Kulcsár Noémi Társulat tagjai Shakespeare színműve nyomán olyan álomszerű, élő zenét, valamint cirkuszi és bábjátékos elemeket vegyítő táncelőadást hoznak létre, amelyben A vihar hősei között felfedezhetjük saját kortársainkat – és magunkat – is.

    Dramaturg: Cseh Dávid
    Koreográfus-rendező: Kulcsár Noémi Harangozó-díjas

    Ajánlatunk


    Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

    Antony Jay és Jonathan Lynn politikai komédiája, amelynek az eredetét jelentő tévésorozat a BBC műsorán aratott világsikert, a hatalom sajátos kulisszái mögé enged betekintést.

    Ajánló


    Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL…

    A Győri Filharmonikus Zenekar sikertörténetébe biztos beleégett egy dátum: 2009, amikor a legendás olasz filmzeneszerző-karmesterrel, az Oscar-díjas Ennio Morricone-val nagysikerű…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016