• Program


    TÁNCTANÍTÁS: MAGYARSZENTBENEDEKI TÁNCOK

    TÁNCTANÍTÁS: MAGYARSZENTBENEDEKI TÁNCOK

    Keddi táncalkalmainkra olyan kezdő és haladó táncosakat várunk, akik tánctanfolyam keretében szívesen elmélyítenék ismereteiket egy-egy tájegység táncát illetően.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. március 31. kedd, 19:00

    Kedd esténként tánctanítás!

    Keddi táncalkalmainkra olyan kezdő és haladó táncosakat várunk, akik tánctanfolyam keretében szívesen elmélyítenék ismereteiket egy-egy tájegység táncát illetően.

    Tanított táncanyag (november, december): Vajdaszentiványi táncok

    Az erdélyi Mezőség legkeletibb részén fekvő Maros-menti település, Vajdaszentivány táncaival és zenéjével ismerkedhet meg az, aki kedd esténként a Fonóba látogat. A kar alatti forgatásokban bővelkedő táncrendben verbunk, sebes forduló, lassú csárdás, korcsos, cigány csárdás és batuka követik egymást. A vidék zenéjének jellegzetes hangszere a vonószenekari felállást kiegészítő cimbalom, mely régies játékmódot őrizve dallamot játszik.
    A tanítás kezdő és haladó csoportban párhuzamosan folyik, majd egy közös énektanulással és élő zenés össztánccal zárul. Várunk minden érdeklődőt párral vagy pár nélkül.

    Tánctanárok:
    Haladó csoport: Hajdú Flórián és Tóth Melánia
    Kezdő csoport: Kele Kristóf és Gyetvai Júlia
    Zenekar: Magos Együttes
    A közös éneklést vezeti: Enyedi Ágnes

    Az este menete:
    19:00-20:30 Tánctanítás
    20:30-20:45 Közös éneklés
    20:45-21:00 Kezdő-haladó össztánc élőzenére

    Ajánlatunk


    félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

    Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

    Roman Polanski hasonló című filmjéből készítette nagy sikerű színpadi rendezését, melyet nemzetközi alkotógárdával állított színre a PS Produkció. Eddig több millió nézőt vonzott szerte a világon a kultikussá vált vámpírparódia. Budapesten, 17 év után tovább folytatódik a különleges, fanyar humorú, látványos, szórakoztató, varázslatos musical sikertörténete.

    Ajánló


    Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

    Bár egészen kicsi kora óta hangszerek között nevelkedett, sokáig nem volt egyértelmű, hogy a zenei pályát választja. A szakralitáshoz máig…

    A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016