• Program


    Tapolyai Emőke-Veled megelégszem

    Tapolyai Emőke-Veled megelégszem

    A mai világban jellemzően nem megelégszünk, hanem inkább aggódunk, hogy esetleges megelégedésünk igénytelenségre fog minket kötelezni. Az elégedetlenség lehet a fejlődés, a tanulás nyitó pontja, mely gondolkodóvá, alkotóvá tehet, de ha beragadunk ebbe az életszemléletbe, az tönkre teheti kapcsolatainkat, békességünket...

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. április 21. kedd, 19:00

    Tapolyai Emőke - Veled megelégszem

    A mai világban jellemzően nem megelégszünk, hanem inkább aggódunk, hogy esetleges megelégedésünk igénytelenségre fog minket kötelezni. Az elégedetlenség lehet a fejlődés, a tanulás nyitó pontja, mely gondolkodóvá, alkotóvá tehet, de ha beragadunk ebbe az életszemléletbe, az tönkre teheti kapcsolatainkat, békességünket. A békesség utáni vágy pedig nem csak egyetemes cél, hanem személyes életprogram is. Ehhez az életrpogramhoz nyújt betekintést és eszközöket az előadás, hogy eljuthassunk belső békénkhez és meghittebb kapcsolatainkhoz a megelégedés által.

    Ajánlatunk


    Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

    A Szép nyári nap című musical valamikor a hetvenes években játszódik Bácsszentmárián, egy olyan építőtáborban, amelyik közel van a jugoszláv határhoz.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016