• Program


  Társasjáték New Yorkban

  Társasjáték New Yorkban

  Barbara és David zavartalanul élik a művészkörökben forgolódó, gyermektelen házaspárok pezsgő életét, amikor egy napon betoppan hozzájuk a feleség nővére, Trudy és férje, Martin, akik közlik, hogy Buffalóba kell utazniuk botrányos életet élő lányukat jobb belátásra bírni..

  Andrew Bergman: Társasjáték New Yorkban
  Komédia
  Kelemen László Kamaraszínház

  Andrew Bergman komédiája, a Társasjáték New Yorkban egy gazdag műkereskedő házaspár előkelően berendezett New York-i lakásában játszódik. Barbara és David zavartalanul élik a művészkörökben forgolódó, gyermektelen házaspárok pezsgő életét, amikor egy napon betoppan hozzájuk a feleség nővére, Trudy és férje, Martin, akik közlik, hogy Buffalóba kell utazniuk botrányos életet élő lányukat jobb belátásra bírni, ezért a nővérek anyját, az idős, beteg, gondoskodásra szoruló Sophie-t beköltöztetik a New York-i lakásba. A két házaspár különbözőbb nem is lehetne. Míg Barbara és David a nagyvárosban élnek, luxuskörülmények közt, kötöttségektől és szabályoktól mentesen, Trudy és Martin utálnak a városba járni takaros Long Island-i házukból.


  Szereplők:
  Sophie......... SÁRA BERNADETTE
  Maurice....... DUNAI TAMÁS
  Barbara....... MÄRCZ FRUZSINA
  David........... FERENCZ BÁLINT
  Trudy........... MAGYAR ÉVA
  Martin.......... FAZAKAS GÉZA

  Rendező: SZEREDNYEY BÉLA
  Díszlettervező: KOVÁCS YVETTE ALIDA
  Jelmeztervező: KOVÁCS YVETTE ALIDA
  Dramaturg: TÓTH KATA
  Súgó: ARATÓ ANDREA
  Ügyelő: BERKI ZOLTÁN
  Rendezőasszisztens: TÓTH KATA

  Ajánló


  30 millió eladott album, 160 arany-, és platina-díj 33 országban. Nem rossz teljesítmény…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016