• Program


  Társasjátékok Ünnepe® és Társasjátékvásár
  5

  Társasjátékok Ünnepe® és Társasjátékvásár

  Társasjátékok Ünnepe® és Társasjátékvásár 2021-ben újra! Idén 9. alkalommal kerül megrendezésre a modern társasjátékok iránt érdeklődők országos fesztiválja!

  A rendezvény kizárólag védettségi igazolvánnyal látogatható.

   

  Társasjátékok Ünnepe® és Társasjátékvásár

  Képzelj el egy kétnapos rendezvényt, ahol a látogatók annyi társasjátékot próbálhatnak ki, amennyit csak szeretnének!
  A Társasjátékok Ünnepén® nagyszámban vannak jelen a magyar társasjáték-kiadók és - forgalmazók, így a látogatók nem csak ízelítőt kaphatnak a társasjátékok világából, de könnyebben igazodhatnak el a hatalmas kínálatban.

  Az Ünnepet és Vásárt hagyományosan novemberben rendezik meg, évek óta a Lurdy Házban. Egyaránt élménydús program azoknak, akik már igazi társasjátékosok (gémerek) és azoknak is, akik csak most ismerkednek a társasjátékok világával, illetve most fedezik fel ismét.

  Kedvezményes társasjátékvásárlással, és többszáz kipróbálható társasjátékkal várunk mindenkit a 9. Társasjátékok Ünnepe® és Társasjátékvásár rendezvényen!

  Főtámogatók: Gémklub, Piatnik, Delta Vision, Regio Játék

  Rendezvény az aktuális járványügyi szabályozásoknak megfelelően látogatható. Az aktuális kormányrendelet alapján a 18 éven aluli látogatóink védettségi igazolvány nélkül, de védettséget igazolni tudó nagykorú kíséretében tartózkodhatnak a rendezvényen.

  Felnőtt 1 napos jegy
  Felnőtt 2 napos jegy
  Kedvezményes**, ill. Diák*** 1 napos jegy
  Kedvezményes**, ill. Diák*** 2 napos jegy
  Gyerek 7 éves kor alatt 1 napos
  Gyerek 7 éves kor alatt 2 napos
  Családi* 1 napos jegy
  Családi* 2 napos jegy
  Csoportos*** 1 napos jegy

  * 2 felnőtt és max. 2 diák
  ** MÁK-igazolvány, a fogyatékkal élők számára (látássérült, hallássérült, mozgássérült), pedagógus, nyugdíjas, újságíró a kedvezményre jogosító igazolvány felmutatásával
  *** Az aktuális kormányrendelet alapján a 18 éven aluli látogatóink védettségi igazolvány nélkül, de védettséget igazolni tudó nagykorú kíséretében tartózkodhatnak a rendezvényen.
  *** 20 fő feletti Kedvezményes, ill. diák jegy esetében, kizárólag elővételben vásárolható.

  Ajánló


  Berlin. Az 1930-as évek elején.. A város sötét szívében egy ócska lokál falatnyi színpadán estéről estére föllép a sikerre mohón…

  Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett…

  A Mágnás Miska a magyar operettirodalom egyik legsikeresebb műve, mely újra és újra repertoárra kerül zenés és prózai színházakban egyaránt.…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016