• Program


    Berka Klubest
    2

    Berka Klubest

    Tarsoly zenekar: Nyírségi muzsika lemezbemutató koncert
    A koncertet a Berka együttes moldvai és vonós táncháza követi!

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. december 4. péntek, 20:00

    Berka táncház, TARSOLY ZENEKAR LEMEZBEMUTATÓ

    19:00 Tarsoly zenekar: Nyírségi muzsika lemezbemutató koncert

    A Tarsoly zenekart a Váci Bartók-Pikéthy Zeneművészeti Szakgimnázium tanulói alapították 2010-ben. Azóta rendszeresen koncerteznek, mostanra számos felnőtt- és gyermeknéptáncegyüttes állandó kísérőzenekaraként működnek. Első lemezüket Szombaton este címmel 2011-ben adtàk ki. További kiadványaik: Patakparton- Rákosmente népzenéje (2017), Mindenkié (2018).
    Legfrissebb, Nyírségi muzsika című lemezük összeállításait elsősorban táncoktatáshoz készítették. Ebből a zenei anyagból kapunk ízelítőt lemezbemutató koncertjükön, melynek közreműködői:

    Zsikó Zsuzsanna - ének
    Bencze Mátyás - hegedű
    Böröcz Balázs - brácsák
    Hornich Thomas - nagybőgő
    Jobbágy Bence - cimbalom
    Margetán Máté - fúvós hangszerek
    Blaskó Norbert - hegedű

    A koncertet a Berka együttes moldvai és vonós táncháza követi!

    20:30 Berka táncház

    Immár tizenegyedik éve tartja rendszeres táncházát a Fonóban minden második pénteken a Berka együttes. Két teremben párhuzamosan zajlik a táncház: a nagyteremben moldvai, az előtérben vonós táncházat tartunk. Várunk Téged is sok szeretettel, akár táncolni szeretnél, akár csak a muzsikát akarod élvezni!
    Moldvai táncház: Berka Együttes
    Vonós táncház: Tarsoly zenekar

    Ajánlatunk


    Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének borítóján ceruzával írva ez áll: „Kizárólag az utókor számára.”

    A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

    Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

    Ajánló


    A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

    “Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább,…

    A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016