• Program


    Tartana míg a világ
    2

    Tartana míg a világ

    2022. május 22. (vasárnap)
    10.00 és 16.00
    Tartana míg a világ - Soproni Petőfi Sándor Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola néptánccsoportjai, népzenészei, Pendelyes Táncegyüttes műsora
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. május 22. vasárnap, 16:00

     

    A tavasz végéhez és a nyár kezdetéhez közeledve jókedvet, vidámságot hozunk a Fertőrákosi Kőfejtő és Barlangszínház színpadára!

     

    Az elmúlt egy év munkájának lenyomatát láthatják a nézők aFertőrákosi Kőfejtő és Barlangszínházdeszkáin, mely önfeledt, tartalmas szórakozást, a káprázatos Kárpát-medencei néptánc és népzenei kincs bemutatását ígéri - a Soproni Petőfi Sándor Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola néptánccsoportjai, népzenészei előadásában.

     

    450 táncos és 12 zenész lesz a színpadona három műsor alkalmával! A legkisebbek a népi játékok adta örömöt, jókedvet adják át a nézőknek, a legidősebb „Pendelyesek” (14-18 évesek) pedig több táncösszeállításban mutatják be: van utánpótlása a Sopron Táncegyüttesnek!

     

    Tánc- és zenepedagógusok:

     

    Fajkusz Attila, Fajkuszné Bertha Zsófia, Horváth Zsófia, Kürti Zita, Linczenbold Maximilián, Sipos Ferenc, Szabóné Molnár Andrea, Takácsné Fücsek Judit, Tóth Rita, Varjaskéri Anita

     

    Művészeti vezető:Sipos Ferenc

     

    Közreműködik:Fajkusz Banda, Figurás Banda

     

    Fajkusz Attila, Fajkusz Levente, Fajkusz Domonkos, Tóth Nóra, Erőss Sándor, Szőke Gergely, Szőke Ernő, Szabó Valter és Kőhalmy Ádám, továbbá Varga Annamária és Avas Bendegúz.

     

     

     

    A műsort a Soproni Petőfi Sándor Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola és a Soproni Pendelyes Kulturális Egyesület szervezi.

     

    Ajánlatunk


    Az egyik legismertebb magyar gyerekszerző, Berg Judit gondozásában és Agócs Írisz rajzaival megjelent Maszat mesesorozat színházi adaptációja, amely 2009 óta az egyik legkedveltebb mese a kisgyermekek körében.

    2021. június 18-án Gaby Pepito vőlegényével, Brian Laundrie-val útra kelt, hogy valóra váltsák sokak elérhetetlen álmát, és világgá menjenek egy lakóbusszal. Az út eredetileg októberig tartott volna, akkorra terveztek megérkezni a lány szüleihez.

    Ajánló


    40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

    A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016