• Program


    Tehetséggel Sáfárkodók - Vikidál Gyula

    Tehetséggel Sáfárkodók - Vikidál Gyula

    Sáfár Mónika faggatja művész kollégáit múltjukról, jelenükről, művészetükről, pályájukról és mindennapjaikról. Egy óra zenével, énekkel, hangszerrel, verssel, titkokkal. Tartalmasan, értéket közvetítve.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. január 17. péntek, 18:00

    Tehetséggel Sáfárkodók - Vendég: Vikidál Gyula

    Mivel foglalkozik a művész szabadidejében? Hogyan sáfárkodik a tehetségével? Hogyan él a hétköznapokban? Megtudhatja talk-show műsorunkból, amelyben Sáfár Mónika faggatja művész kollégáit múltjukról, jelenükről, művészetükről, pályájukról és mindennapjaikról. Egy óra zenével, énekkel, hangszerrel, verssel, titkokkal. Tartalmasan, értéket közvetítve.

    Ajánlatunk


    Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

    A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

    Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

    Ajánló


    Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a…

    zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016