• Program


    Tejháború

    Tejháború

    izlandi dráma, 92 perc, 2019
    izlandi nyelven, magyar felirattal

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. december 9. hétfő, 16:00

    Rendező: Grímur Hákonarson

    Szereplők: Arndís Hrönn Egilsdóttir, Sveinn Ólafur Gunnarsson, Sigurður Sigurjónsson, Hinrik Ólafsson, Hannes Óli Ágústsson, Edda Björg Eyjólfsdóttir

     

    A középkorú Inga, férjével együtt keményen dolgozik a farmjukon egy kis izlandi településen. Amikor a férje egy balesetben meghal, a nőnek egyedül kell megállnia a helyét és szembenézni nemcsak az adósságokkal, de a multik fojtogató világával is. Úgy dönt, saját szabályai szerint alakítja új életét és fellázad a farmját is bekebelező korrupt szövetkezeti rendszer és az igazságtalanok ellen.

    A forgatókönyvíró-rendező Grímur Hákonarson (Tündekő, Kosok) harmadik játékfilmjének világpremierje a rangos Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon volt. Hákonarson Kosok című alkotása 2015-ben a Cannes-i Filmfesztiválon elnyerte az Un Certain Regard versenyszekció fődíját. A Tejháború érzékeny női történet Izlandról tettekről és következményekről.

    Ajánlatunk


    A Rumini Berg Judit, a mai magyar meseirodalom egyik sztárszerzőjének legismertebb műve, amit több ezer gyermek olvas kötelező irodalomként, alsótagozatban.

    Angélique Kidjo dalaiban szívesen működnek közre a jazz, a soul, a pop világsztárjai, és ugyanúgy örömmel dolgozik együtt fiatal producerekkel, mint ahogyan nekiáll egy az egyben feldolgozni egy klasszikus Talking Heads-albumot. Hatalmas és befolyásos zenei és emberi nagyság - látni és hallani kell!

    Ajánló


    Ken Ludwig: Primadonnák Bohózat 2 részben

    Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016