• Program


    Téli mese
    10

    Téli mese

    Van egy falu az ország köldökében, egy piciny púp a földgolyónk pocakján: Kerekdomb. Nem túlzok, ha elárulom, hogy itt a legfinomabb a bejgli, legcsengőbb a csengőszó, legcsillogóbb a csillagánizs, és persze itt a legszebb a karácsony. Nem csoda, hisz a kerekdombiak egész évben karácsonyi lázban égnek.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. december 7. szerda, 10:00

    Téli Mese
    A három fenyőfa című angol mese nyomán írta: Szűcs Réka

    A falubeliek minden évben kiválasztják az egyik szerencsés fenyőfát, akit ünnepi köntösbe bújtatnak, és édes-álom ízű szaloncukrokat lógatnak tűlevelei közé. Nem hiába versengenek a fák ezért az elismerésért. Minden évben egyre magasabbra nyújtóznak, szebbnél-szebb rügyeket bontanak. A verseny mindig a két idősebb, magasabb fa között dől el, hisz a legkisebb fenyőt alig lehet észrevenni a két gőgös óriás árnyékában. Vajon ez az év más lesz, mint az eddigiek? Lehet esélye Etelkának, a kis törpefenyőnek? A harmadik osztályos Csengi Dórika és Csipp, a kismadár segítségével talán a legkisebb lélek is tündökölhet.

    Szereplők:
    Bencze Mónika
    Szabados Böbe

    Alkotók:
    Zene: Zádori Szilárd
    Tervező: Csonka Erzsébet
    Asszisztens: Soó Gyöngyvér
    Játékmester: Bencze Mónika
    Rendező: Szűcs Réka

    Ajánlatunk


    Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

    Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

    Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

    Ajánló


    Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról.…

    félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

    Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016