• Program


  Tenet

  Tenet

  Christopher Nolan ismét különlegesen egyedi, izgalmas és meghökkentő fordulatokban gazdag thrillert rendezett, amelyen egy angol kémnek kellene megmentenie a Földet a rá leselkedő és pusztulással fenyegető katasztrófától. Ám a szuperügynöknek nemcsak az idegen hatalmak embereivel, hanem a legnagyobb ellenséggel, az Idővel is meg kell küzdenie.

  Aktuális előadások
  Tenet
  angol-amerikai-kanadai akcióthriller, dráma, 150 perc, 2020
  16 éven aluliak számára nem ajánlott

  A legsikeresebb Batman-trilógia és az Eredet rendezője, Christopher Nolan ismét különlegesen egyedi, izgalmas és meghökkentő fordulatokban gazdag thrillert rendezett, amelyen egy angol kémnek kellene megmentenie a Földet a rá leselkedő és pusztulással fenyegető katasztrófától. Ám a szuperügynöknek nemcsak az idegen hatalmak embereivel, hanem a legnagyobb ellenséggel, az Idővel is meg kell küzdenie.
  A főszerepet játszó John David Washington mellett fontos feladatot kapott a filmben Robert Pattinson, Kenneth Branagh, Aaron Taylor-Johnson, Elizabeth Debicki, Clémence Poésy és a Christopher Nolan filmjeiből (is) kihagyhatatlan Michael Caine is.

  Rendező: Christopher Nolan

  Szereplők:
  Kat: Elizabeth Debicki
  Neil: Robert Pattinson
  Junior: Aaron Taylor-Johnson
  Andrei Sator: Kenneth Branagh
  Michael Crosby: Michael Caine

  Ajánló


  A különleges látványvilágú, kedves és sziporkázóan ötletes romantikus vígjáték az élet legfontosabb dolgairól…

  A MineCinema egy hamisítatlan Minecraft kaland, egy rendezvény, amely során megtekinthető egy, a…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016