• Program


  Tengertánc-Babaszínház

  Tengertánc-Babaszínház

  Tengertánc – színház a játszószőnyegen | Babaszínház a 3 év alattiaknak a kötődő nevelés szellemében
  A foglalkozást 2 moderátor-színész vezeti, Judit és Laci. A zenés játékba a gyermekek és a szülők is aktívan részt vehetnek, mi kb. 40 percre tervezzük meg az alkalmakat.  több

  Tengertánc – színház a játszószőnyegen | Babaszínház a 3 év alattiaknak a kötődő nevelés szellemében
  A foglalkozást 2 moderátor-színész vezeti, Judit és Laci. A zenés játékba a gyermekek és a szülők is aktívan részt vehetnek, mi kb. 40 percre tervezzük meg az alkalmakat.

  Tengertánc címmel tengerről szóló dalokat, mondókákat, verseket rendeztünk össze egy csokorba. A ritmus, a színvilág, a bábok, a fényhatások, valamint az “előadást” követő, interaktív játék segítségével a mindennapi világ elemei szépségükben elrajzoltak, s mindezt az édesanyával, a szülőkkel, nagyszülőkkel együtt, örömteli tapasztalásként éli meg a gyermek.
  Ha hiszel a kötődő nevelés fontosságában, egy nyelvet beszélünk. Szeretnéd vele megélni, hogy tátott szájjal csodálkozik, hogy felszabadultan kacag, hogy hozzád bújjon a sok újdonságtól?
  Próbáld ki szőnyegszínházunkat!

  Moderátorok: Márkus Judit és Janik László

  A babaszínház foglalkozásokat Veresegyházon, a Fő út 45-47. Innovációs Központ Kamaratermében tartjuk meg minden hónap utolsó péntekjén, 9:30 és 11:00 órai kezdettel.

  A babaszínház elsődleges célja tehát az esztétikai élmény és annak közös megélése. Szeretettel várunk!

  Ajánló


  Pannon Várszínház előadása Zenés játék Molnár Ferenc azonos című regénye alapján

  Marék Veronika - Erdélyi Erika Boribon cicája zenés bábjáték a Nefelejcs Bábszínház előadásában  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016