• Program


    Tengertánc-Babaszínház

    Tengertánc-Babaszínház

    Tengertánc – színház a játszószőnyegen | Babaszínház a 3 év alattiaknak a kötődő nevelés szellemében
    A foglalkozást 2 moderátor-színész vezeti, Judit és Laci. A zenés játékba a gyermekek és a szülők is aktívan részt vehetnek, mi kb. 40 percre tervezzük meg az alkalmakat.  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. március 27. péntek, 11:00

    Tengertánc – színház a játszószőnyegen | Babaszínház a 3 év alattiaknak a kötődő nevelés szellemében
    A foglalkozást 2 moderátor-színész vezeti, Judit és Laci. A zenés játékba a gyermekek és a szülők is aktívan részt vehetnek, mi kb. 40 percre tervezzük meg az alkalmakat.

    Tengertánc címmel tengerről szóló dalokat, mondókákat, verseket rendeztünk össze egy csokorba. A ritmus, a színvilág, a bábok, a fényhatások, valamint az “előadást” követő, interaktív játék segítségével a mindennapi világ elemei szépségükben elrajzoltak, s mindezt az édesanyával, a szülőkkel, nagyszülőkkel együtt, örömteli tapasztalásként éli meg a gyermek.
    Ha hiszel a kötődő nevelés fontosságában, egy nyelvet beszélünk. Szeretnéd vele megélni, hogy tátott szájjal csodálkozik, hogy felszabadultan kacag, hogy hozzád bújjon a sok újdonságtól?
    Próbáld ki szőnyegszínházunkat!

    Moderátorok: Márkus Judit és Janik László

    A babaszínház foglalkozásokat Veresegyházon, a Fő út 45-47. Innovációs Központ Kamaratermében tartjuk meg minden hónap utolsó péntekjén, 9:30 és 11:00 órai kezdettel.

    A babaszínház elsődleges célja tehát az esztétikai élmény és annak közös megélése. Szeretettel várunk!

    Ajánlatunk


    Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

    Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

    Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

    Ajánló


    Az egyszerre szívszorító és mulatságos tragikomédiában két, egymástól távol élő nővér, az egykor szépségükről elhíresült Szkalla-lányok sokszínű, sokféle dinamikájú küzdelmét…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016