• Program


    Tereplovaglás a Mátrában / Pegazus túra – test és lélek szárnyalása
    3

    Tereplovaglás a Mátrában / Pegazus túra – test és lélek szárnyalása

    A túrán ló és lovasa a legnagyobb nyugalomban, csak a természet rezdüléseire figyelve halad egy olyan területen, amely az újjászületés csodája. A 1,5 órás túra Abasárról indul a Szent-Anna kápolnához és tóhoz. A természetnek visszaadott hajdani területet ma már a madarak, a rágcsálók, rovarok és a telepített, de már burjánzó növényzet uralja.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Tereplovaglás a Mátrában

    Az erdei túra igazán felemelő élmény, lóháton azonban méginkább az! A túra során a ló és lovasa számára is hihetetlen pillanatok élhetők át. A programot azon vendégeinknek ajánljuk, akik túl vannak már a lovakkal történő első találkozásokon, szereztek már némi jártasságot lovasként. Középhaladó túráinkon kezdők részvétele nem ajánlott, mert középnehéz és nehéz terepen gyakorlottságot kívánó ösvényekre visszük a túra résztvevőit. Az exkluzív programra 2 főben maximáljuk a létszámot, de a túrát már 1 fő esetén is elindítjuk.

    Előzetes bejelentkezés, időpont és kapacitás egyeztetés minden esetben szükséges! Kérjük, érdeklődjön elérhetőségeinken, vagy foglaljon előre időpontot! A túrákat hétvégente indítjuk 10 órától, de ettől eltérő időpontokra is van lehetőség, ha jóelőre le tudjuk egyeztetni!

    Pegazus túra – test és lélek szárnyalása
    A túrán ló és lovasa a legnagyobb nyugalomban, csak a természet rezdüléseire figyelve halad egy olyan területen, amely az újjászületés csodája.
    A 1,5 órás túra Abasárról indul a Szent-Anna kápolnához és tóhoz. A természetnek visszaadott hajdani területet ma már a madarak, a rágcsálók, rovarok és a telepített, de már burjánzó növényzet uralja.
    A túra indulási időpontja: High-Tech Sportok Bázisa 1. (Mátrafüred)  szombat-vasárnap 10.00 óra, előre egyeztetett időpontban!
    Programidő: 1,5 óra
    Nehézségi szint: 3.- középhaladó

    Erdő-, és úthasználati díj, személyi baleset-biztosítással együtt minden résztvevő számára kötelező.

    Időpontigényét, érdeklődését kérjük ide küldje el: info@4evszak.hu

    Középhaladó túrák! Súlyhatár 100 kg! Saját felszerelés szükséges (kobak, öltözék)!

    Ajánlatunk


    A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

    Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

    A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

    Ajánló


    „Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

    A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016