• Program


    Terepsegway túra Balatonfüreden - Koloska -kb.2,5 órás

    Terepsegway túra Balatonfüreden - Koloska -kb.2,5 órás

    Túránkon ellátogatunk a Koloska-völgybe, ahol megtekintjük a vadasparkot, a Hétforrás-völgyet.
    A Koloska Segway túrát azoknak ajánljuk, akik beleszerettek-, vagy szeretnék megtapasztalni az igazi erdei Segway élményt, hiszen a Koloska-völgyben a Hétforrás-völgy és a Koloska csárda közötti szakaszt egy fantasztikus erdei ösvényen teljesítjük.  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Indulás a Bázisról (Anna Grand Hotel) előre egyeztetett időpontban

    Mátrafüred, Budapest és Hévíz után immár Balatonfüreden is elérhető a High-Tech Sportok Bázisának egyedi szolgáltatása, a segwaytúra. Ezzel az eszközzel a túrázás felejthetetlen élményt nyújt kicsiknek, nagyoknak, fiatalabbaknak, idősebbeknek, pároknak, családoknak, baráti társaságoknak egyaránt. A kalandra, élményre, kikapcsolódásra vágyók garantáltan megtalálják számításukat, ha velünk túráznak. Az eredeti amerikai segway hamisítatlan és hamisíthatatlan élményt nyújt. Kezelése roppant egyszerű, a sikerélmény hamar megérkezik, a mosoly végig kísér túráinkon, és még azt követően is. A szabadság és a természettel való egyesülés utolérhetetlenül felszabadító érzését, a mozgásunk korlátainak átlépését segíti. Egyszerûen csodás az élmény, amely visszaköszön álmainkban is. Ezt mindenképp át kell élni.
    Túráinkat azoknak is ajánljuk, akik még sohasem próbálták ki a segwayezést, hisz az alaptúráinkon mindenkit szakképzett oktatók tanítanak meg a futurisztikus jármű használatára.
    Max. terhelhetõség: 120 kg.

    A túrák ára tartalmazza:
    – közlekedésbiztonsági oktatást, túravezetést
    – 30 perces gyakorlást, ismerkedést a Segway-jel kijelölt gyakorló pályán
    – Segway kölcsönzést
    – bukósisak és egyéb védőfelszerelések biztosítását
    – kesztyűt, esőkabátot (rosszabb idő esetén)
    – 5000 Ft értékű élménykupont további programjaink igénybevételéhez

    Ajánlatunk


    A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

    A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events most az egyik legkülönlegesebb műsorával tér vissza Budapestre.

    “Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

    Ajánló


    Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

    Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

    Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016