• Program


    Terepsegway túra Balatonfüreden - Római Aréna - kb.3 órás

    Terepsegway túra Balatonfüreden - Római Aréna - kb.3 órás

    Leghosszabb túránk a Koloska túra új erdei szakaszokkal kibővített, újragondolt változatának és a Panoráma túránk pazar kilátást nyújtó helyszíneinek kombinációja, amelyben többszörösen visszatérő vendégeinknek is tudunk újat mutatni Balatonfüredből.
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Indulás a Bázisról (Anna Grand Hotel) előre egyeztetett időpontban

    Mátrafüred, Budapest és Hévíz után immár Balatonfüreden is elérhető a High-Tech Sportok Bázisának egyedi szolgáltatása, a segwaytúra. Ezzel az eszközzel a túrázás felejthetetlen élményt nyújt kicsiknek, nagyoknak, fiatalabbaknak, idősebbeknek, pároknak, családoknak, baráti társaságoknak egyaránt. A kalandra, élményre, kikapcsolódásra vágyók garantáltan megtalálják számításukat, ha velünk túráznak. Az eredeti amerikai segway hamisítatlan és hamisíthatatlan élményt nyújt. Kezelése roppant egyszerű, a sikerélmény hamar megérkezik, a mosoly végig kísér túráinkon, és még azt követően is. A szabadság és a természettel való egyesülés utolérhetetlenül felszabadító érzését, a mozgásunk korlátainak átlépését segíti. Egyszerûen csodás az élmény, amely visszaköszön álmainkban is. Ezt mindenképp át kell élni.
    Túráinkat azoknak is ajánljuk, akik még sohasem próbálták ki a segwayezést, hisz az alaptúráinkon mindenkit szakképzett oktatók tanítanak meg a futurisztikus jármű használatára.
    Max. terhelhetõség: 120 kg.

    A túrák ára tartalmazza:
    – közlekedésbiztonsági oktatást, túravezetést
    – 30 perces gyakorlást, ismerkedést a Segway-jel kijelölt gyakorló pályán
    – Segway kölcsönzést
    – bukósisak és egyéb védőfelszerelések biztosítását
    – kesztyűt, esőkabátot (rosszabb idő esetén)
    – 5000 Ft értékű élménykupont további programjaink igénybevételéhez

    Ajánlatunk


    Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból Floridába. Már pakolnak is a költöztetők, egy nap marad a régi életből.

    Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

    Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

    Ajánló


    Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

    3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

    Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016