• Program


    Terepsegway túra Hévízen - Kerub - 1,5 órás

    Terepsegway túra Hévízen - Kerub - 1,5 órás

    Barangolás Hévíz eldugott helyein. Kezdő túránk az egész család számára ajánlott, minden korosztály számára kitűnő szórakozás.
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Info: indulás a Bázisról 10.00; 12.00; 14.00

    A Kerub túránkon nem maradunk le Hévíz nevezetességeiről. Bejárjuk járgányunkkal a sétáló utcát, érintjük a “megkerülő sétányon” a méltán világhírű Hévízi-Tavat, a Véderdő Parkot. Barangolunk Hévíz nyugati városrészén, ahol láthatjuk a modern Evangélikus-Református templomot, a Városházát és a Szentlélek Római-katolikus temlomot is. Kiváló választás mindazoknak, akik először próbálják a segwayezést, hiszen változatos terepviszonyok között élhetik át a csodajárgány által nyújtott élményt.
    Mátrafüred és Budapest után 2014. óta már Hévízen is elérhető a High-Tech Sportok Bázisának egyedi szolgáltatása, a segwaytúra. Ezzel a fantasztikus eszközzel a túrázás felejthetetlen élményt nyújt kicsiknek, nagyoknak, fiatalabbaknak, idősebbeknek, pároknak, családoknak, baráti társaságoknak egyaránt. A kalandra, élményre, kikapcsolódásra vágyók garantáltan megtalálják számításukat, ha velünk túráznak. Az eredeti amerikai segway páratlan élményt nyújt. Nem is hinnék, milyen egyszerű kezelni! A szabadság és a természettel való egyesülés utolérhetetlenül felszabadító érzését, a mozgásunk korlátainak átlépését segíti. Egyszerűen csodás az élmény, amely visszaköszön álmainkban is. Ezt mindenképp át kell élni.

    Max. terhelhetõség: 120 kg.

    A túrák ára tartalmazza:
    – közlekedésbiztonsági oktatást, túravezetést
    – 30 perces gyakorlást, ismerkedést a Segway-jel kijelölt gyakorló pályán
    – Segway kölcsönzést
    – bukósisak és egyéb védőfelszerelések biztosítását
    – kesztyűt, esőkabátot (rosszabb idő esetén)
    – 5000 Ft értékű élménykupont további programjaink igénybevételéhez

    Ajánlatunk


    Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

    Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon! A fantasztikus látványú és koreográfiájú előadás 2024. október 19-én, a Papp László Budapest Sportarénában látható először.

    Az Özvegy Karnyóné vérbő komédia, sok zenével az esendőségről, tele fordulattal, szerethető karakterrel, versengéssel, ármánnyal és persze szerelemmel. És, hogy mit keresnek benne tündérek? Az előadás során erre is fény derül!

    Ajánló


    Daphne du Maurier regénye alapján a Szegedi Szabadtéri Játékok önálló bemutatója

    19:00 Kapunyitás 20:00 Beton.Hofi 22:00 Krúbi Beton.Hofi Rap Artist Krúbi háromszoros Fonogram-díjas énekes, rapper, zeneszerző, szövegíró. Első dalában, a 2017…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016