• Program


    Terepsegway túra Hévízen - Római Discover - kb. 2 órás

    Terepsegway túra Hévízen - Római Discover - kb. 2 órás

    Fedezze fel Hévíz minden szépségét segwayen. Kezdő túránkon az egész család együtt barangolhatja be a titkok városát. A túrát az idősebb korosztálynak is bátran ajánljuk.
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Info: indulás a Bázisról 10.00; 12.00; 14.00

    A túrán nem mulasztjuk el érinteni a csodálatos Hévízi-Tavat,amelyre a nyüzsgő sétálóutcán és a tavat megkerülő sétányon át jutunk el, ám a kaland csak akkor kezdődik, amikor bebarangoljuk járgányunkkal a vadregényes Véderdõ Parkot.
    Az adrenalin áramlás nem marad annyiban, a túra a festõi környezetben található Szent Magdolna Templomhoz vezet, ahol út közben megtekinthetjük a Római katona sírját, a Jézus szíve templomot, valamint a Római kori romkertet.

    Mátrafüred és Budapest után 2014. óta már Hévízen is elérhető a High-Tech Sportok Bázisának egyedi szolgáltatása, a segwaytúra. Ezzel a fantasztikus eszközzel a túrázás felejthetetlen élményt nyújt kicsiknek, nagyoknak, fiatalabbaknak, idősebbeknek, pároknak, családoknak, baráti társaságoknak egyaránt. A kalandra, élményre, kikapcsolódásra vágyók garantáltan megtalálják számításukat, ha velünk túráznak. Az eredeti amerikai segway páratlan élményt nyújt. Nem is hinnék, milyen egyszerű kezelni! A szabadság és a természettel való egyesülés utolérhetetlenül felszabadító érzését, a mozgásunk korlátainak átlépését segíti. Egyszerűen csodás az élmény, amely visszaköszön álmainkban is. Ezt mindenképp át kell élni.
    Max. terhelhetõség: 120 kg.

    A túrák ára tartalmazza:
    – közlekedésbiztonsági oktatást, túravezetést
    – 30 perces gyakorlást, ismerkedést a Segway-jel kijelölt gyakorló pályán
    – Segway kölcsönzést
    – bukósisak és egyéb védőfelszerelések biztosítását
    – kesztyűt, esőkabátot (rosszabb idő esetén)
    – 5000 Ft értékű élménykupont további programjaink igénybevételéhez

    Ajánlatunk


    A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

    A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

    Ajánló


    Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért…

    Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

    Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016