• Program


    Ternovszky-hétvége: Kérem a következőt!

    Ternovszky-hétvége: Kérem a következőt!

    Válogatás a magyar animációs sorozat epizódjaiból, 58 perc, 1986

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. december 11. vasárnap, 15:15

    Rendező: Nepp József és Ternovszky Béla

    Számíthatnak-e az erdőlakók kezelőorvosukra, ha megbetegszenek, s bízhatnak-e a rendőrségben, ha valami baj van? Dr. Bubó és Ursula nővér a legkülönfélébb testi és lelki nyavalyákkal találkoznak, a Csőrmester pedig a kriminális aktivitás ezernyi formájával – de a terápiát és a bűnüldözést senki sem állíthatja meg. Még a józan ész sem. Nepp József, Ternovszky Béla és Romhányi József kultikus, valaha fő műsoridőben sugárzott sorozatának figurái látszólag állatmesékbe illenek, az epizódok mégis inkább a valós társadalom kor- és kórképét rajzolják ki, máig mosolyfakasztóan.

    Az összeállításban látható epizódok: Tessék engem békén hagyni!; Hol vagyunk, erdőben?; Az ő ábrándos lelkeÚj élet új gondokkal; Az asszony ingatag

    A filmeket az MTVA archívuma biztosította.

    Egységes, kedvezményes jegyár: 600 Ft

    A "TERNOVSZKY - Találkozás az animáció mesterével" kétnapos rendezvénye a Magyar Művészeti Akadémia támogatásával valósul meg.

    Forgalmazó: MTVA

    Ajánlatunk


    Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

    A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

    A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk Ura legszebb dalai koncert után most a Harry Potter-filmek legemlékezetesebb zenéit bemutató műsorral tér vissza.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016