• Program


    The Jazz Side Story - Nemcsak Jazz Klub

    The Jazz Side Story - Nemcsak Jazz Klub

    The Jazz Side Story - Szőke Nikoletta, Gájer Bálint

     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. február 15. péntek, 19:30

    Leonard Bernstein a New York-i Filharmonikusok nagyhatású karmestere népszerű musical-szerző, és a 20. század emblematikus zeneszerzője volt, aki a televízió képernyőjén zenei műfajokat és azt magyarázva, hogy mi is a zene, utat talált a legfiatalabbak szívéhez is. Nevéhez olyan világhírű musicalek kapcsolódnak, mint a West Side Story a Peter Pan, vagy a Candide, de a klasszikus és könnyűzene világán túl Bernstein maradandót alkotott a balett, az opera és a filmzene műfajában is. Zenei univerzalitása természetesen a jazzre is kiterjedt, csak kevesen tudják róla, hogy fiatalon füstös jazz klubokban is zongorázott.
    Születésének 100. évfordulója alkalmából és apropóján készült a magyar jazz és könnyűzene két népszerű előadója Szőke Nikoletta és Gájer Bálint különleges műsora, melyben a szerző legismertebb dalai jazzes átiratban szólalnak meg a legkiválóbb hazai zenészek közreműködésével.
    A koncerten a legismertebb melódiák szólók és duettek formájában csendülnek fel: a Maria, a Somewhere, a Some Other Time a West Side Story-ból, vagy az I’m Easily Assimilated a Candide-ból.

    Ének: Szőke Nikoletta és Gájer Bálint
    Közreműködik:
    Farkas Zsolt zongora, Barcza-Horváth József bőgő, Gyárfás Attila dob

    A koncert az NKA Hangfoglaló Könnyűzenei Program támogatásával valósul meg.

    Ajánlatunk


    Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

    bohózat két felvonásban

    Ajánló


    Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

    Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

    “Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább,…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016