• Program


    The Qbs - funk koncert

    The Qbs - funk koncert

    A The Qbs, egy dallamos, a klasszikus rock jegyeit is magán viselő, magyarul és angolul alkotó zenekar.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. november 15. péntek, 20:00

    2012 őszén látott napvilágot. Rövid tagrendeződés után hamar alakot öltött a zenekar első felállása. Az akkor még The Cubes-ként írott nevet, az alapító tagok; Schéder Balázs gitáros és Ulbert János basszusgitáros hozták magukkal. Az első dobos Potkovacz Márk volt.

    A már kezdetekkor is saját szerzeményekre hangolódó zenekarhoz 2012 telén csatlakozott René, ének posztra.
    A feldolgozott repertoárba Red Hot Chili Peppers, Lenny Kravitz, Incubus számok kerültek, majd 2013 első hónapjaiban érkező Lövei Atillával kiteljesedett a zenekar rajzolata, és megindult a saját dalok intenzív komponálása.

    Ajánlatunk


    Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

    A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

    Az Anconai szerelmesek habkönnyű története szenvedélyesen és szellemesen vallja, hogy élni voltaképpen nagyszerű dolog, és hogy mennyi örömöt találhatunk egy csésze friss kávéban, egy váratlanul ránk zúduló nevetésben, vagy épp a tenger felől fújó szél zamatában.

    Ajánló


    Richardnak valami hiányzik a munkahelyére való mindennapi ingázáson és a családi életen túl. Mígnem egy szép napon, hazafelé tartva a…

    Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

    Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016