• Program


    The Queen of Swing – Gunhild Carling és a BJC Big Band / NEW ORLEANS SWINGFESZTIVÁL

    The Queen of Swing – Gunhild Carling és a BJC Big Band / NEW ORLEANS SWINGFESZTIVÁL

    A Budapest Jazz Club házi nagyzenekara Magyarország legkiválóbb zenészeiből alakult, vezetője Csizmadia Dávid trombitás.  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. szeptember 1. vasárnap, 20:00

    Repertoárjukon a leghíresebb, eredeti big band hangszerelésű darabok szerepelnek, és ahogy az ezen az esten is hallható lesz, céljuk, hogy olyan műveket szólaltassanak meg, melyeket Magyarországon nem vagy csak ritkán játszanak, illetve olyan szólisták működjenek közre koncertjeiken, akik szintén nem szerepeltek még hazánkban nagyzenekari kísérettel. Az együttes rövid fennállása ellenére is sikeresen alakította ki saját zeneiségét, melyet a széles dinamikai tartomány, a virtuozitás és az autentikus hangzás jellemez. Olyan szólistákkal dolgoztak már együtt, mint Ryan Quigley, Malek Andrea, Micheller Myrtill és Szakcsi Lakatos Béla.
    A neves szólisták sora ezúttal Gunhild Carling multiinstrumentalista nevével bővül. A svéd muzsikus ugyanolyan könnyedséggel játszik trombitán és harsonán, mint dudán, furulyán vagy éppen hárfán. E készségeit gyakran kamatoztatja akár egyetlen dalba sűrítve is, néha kiegészítve ének- vagy sztepptánctudásának megcsillogtatásával. Saját big bandjével többször szerepelt a svéd királyi udvar ünnepségein, köztük XVI. Károly Gusztáv svéd király hetvenedik születésnapján. Nevét a legtöbben azonban a Scott Bradlee's Postmodern Jukeboxból, az elmúlt évtizedek popslágereit swing stílusban feldolgozó „one woman band”, azaz egyszemélyes zenekar projektjéből ismerhetik.

    Ajánlatunk


    félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

    A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

    Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

    Ajánló


    Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

    A nagy sikerre való tekintettel, idén ismét megrendezésre kerül a II. Budapest Légtorna Fesztivál!

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016