• Program


    Therapy/Terápia - Gangaray Youth Ensemble the Artistic Program

    Therapy/Terápia - Gangaray Youth Ensemble the Artistic Program

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. november 29. kedd, 19:00

    A Gangaray Dance Company ezúttal egy különleges estére hívja nézőit, ahol az együttes által létrehozott, ez évben 10 éves jubileumát ünneplő Gangaray Youth Ensemble the Artistic Program táncművészei lépnek színpadra a THERAPY című előadásunkban. Az együttestől megszokott érzékiség és mozdulatvilágának tisztasága, annak egyedisége és összetéveszthetetlensége ismét látható lesz a színpadon. Az est folyamán összegezzük a mindenséget betöltő anyag összességét és a szemmel nem látható sokféleség energiahálóját, amely a valóságban fizikailag is megjelenítve, maga az élet terápiájává válik. Egy olyan atmoszférát kívánunk fókuszba helyezni, ahol mindenki számára könnyedén befogadható, esztétikus, narratívától mentes táncszínházi élményt tudunk adni, elkalauzolva nézőinket egy bár fájdalmakkal teli, de a megváltást megadó világba.

     

    Előadók: Hoffer Tekla, Molnár Léna, Paulina Gaujour, Pokriva Glória, Ludovica Cammalleri

    Betanították a GDC táncművészei: Bali Boglárka, Baumgartner Krisztina, Kovács Enikő, Maday Tímea Kinga

    Koreográfus: Hámor József

     

    Gangaray Dance Company:

    A Kortárs Táncművészetért Alapítvány égisze alatt működve legfőbb küldetésünk, hogy a társulat előadásaiban és a folyamatosan fejlődő oktatási programunk munkájában egyaránt a hitelesség és a minőség tükröződjön. A fiatal tehetségek kutatása, képzése és támogatása mellett célunk életben tartani a kortárs tánc értékeit a jövő generáció számára. Előadásaink magasszintű tánctechnikai tudatosságot, kidolgozott testhasználatot és erős színpadi jelenlétet kívánnak. Hisszük, hogy a testben rejlő lehetőségek mélyreható tanulmányozása által a táncművész a tartalom közvetítésének hiteles médiumává válhat. A Gangaray egyedi stílusában létrejött koreográfiák nem csupán megtöltik, de formálják is a teret. A precizitás, a tiszta irányok és az artikulált mozdulatok végtelen dimenziókat láttatnak.

     

     

    About the company:

    The cornerstone of the Gangaray Artistic Youth Ensemble Program is the creation of a professionally unquestionable Hungarian and international standard. For 9 years now, we have been working with our dancers from all over the world, keeping in mind foreign trends. During our work, the young dancers who have been admitted will gain a deep insight into a world that will show them how companies and choreographers work, thus expanding our professional development for their future. In addition to the repertoires of the Gangaray Dance Company, the dancers can present themselves with their own pieces and introduce themselves to the domestic Hungarian audience.

     

    Ajánlatunk


    A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet támogatására jött létre. Az intézet az ország elismert tüdőgyógyászati centruma, elévülhetetlen érdemei vannak a légzőszervi betegségek megelőzésében, gyógyításában, valamint az ehhez köthető kutatásokban és oktatásban is. Az Alapítvány hozzájárul az intézetben zajló kiemelkedő szakmai munka minőségének támogatásához, valamint a munkahelyi környezet és feltételek fejlesztéséhez.

    43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

    Ajánló


    A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

    „Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016