• Program


    Tihanyi Szabadtéri Játékok -Szép nyári nap - Neoton musical
    4

    Tihanyi Szabadtéri Játékok -Szép nyári nap - Neoton musical

    Fordulatokban gazdag cselekmények láthatóak a Neoton Família legnagyobb sikerű dalaival, valamint többek között Szulák Andrea, Szabó P. Szilveszter Peller Károly és a Pesti Broadway Musical Stúdió növendékeivel.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2021. július 2. péntek, 20:30

    Jegyek korlátozott számban kaphatók a helyszínen.

     

    Böhm György-Korcsmáros György: Szép nyári nap

    Neoton musical
    2 felvonásban, a Lake Company Társulat előadásában

    1973. nyarán egy középiskolás osztály Panni néni osztályfőnök vezetésével építő táborba utazik a Jugoszláv határ közelébe. Az ottani paradicsom feldolgozó üzemben fognak 2 hetet eltölteni. Velük utazik az osztályfőnök lánya Juli, és a már érettségizett egyetemi felvételiről szóló értesítést váró Péter is. A csapatot a táborban Anti bácsi, az igazságos, de szigorú üzemvezető fogadja.

    Napirend: ébresztő 5-kor, torna, mosakodás, reggeli, majd jön a paradicsom feldolgozóban a munka. A lényeg persze a szabad délutánokról és estékről, a bulizásról és a szerelemről szól. Folyamatosak a próbálkozások, kudarcok, sikerek, csalódások.
    Eközben Juli és Péter között szerelem szövődik. További fordulatokban gazdag cselekmények láthatóak a Neoton Família legnagyobb sikerű dalaival, valamint többek között Szulák Andrea, Szabó P. Szilveszter Peller Károly és a Pesti Broadway Musical Stúdió növendékeivel.

    Szereplők:
    Szulák Andrea
    Szabó P. Szilveszter
    Peller Károly
    Veréb Tamás
    Becz Bernadett

    és a Lake Company társulata

    A rendezvény a hatályos járványügyi szabályozásoknak megfelelően látogatható.

    Kapunyitás: az előadás kezdete előtt 60 perccel

    Az előadásokra vonatkozó szabályzat eső esetén:
    Amennyiben az előadás elmarad (a kezdéssel illetve a megszakított 1. felvonás folytatásával 1 órát várunk)
    akkor a jegyek az előadás dátumától számított 14 napon belül a vásárlás helyszínén visszaválthatók, illetve más előadásra becserélhetők.
    Az 1. felvonás után véglegesen félbeszakadt előadás megtartottnak minősül. (Amennyiben nincs szünet akkor, ha lement az előadás fele) Ebben az esetben a jegy árát nem áll módunkban visszatéríteni.

    Járványügyi előírások:
    A jelenleg hatályos szabályok a színházba való belépést  védettségi igazolvány meglétéhez és felmutatásához kötik. A védettségi kártya hiányában a rendezők meg fogják tagadni a belépést
    és a jegy árát nem térítik vissza.

    "A jegy megváltásával látogatható kulturális eseményen nézőként a koronavírus ellen védett személy, valamint a felügyelete alatt lévő tizennyolcadik életévét be nem töltött személy vehet részt. A kulturális esemény szervezője köteles annak a nézőnek a beléptetését megtagadni, valamint a belépését megakadályozni, aki a koronavírus elleni védettségét vagy az életkorát nem igazolja."

    Ajánlatunk


    Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és szerették.

    Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

    Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

    Ajánló


    Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

    Márai Sándor világsikerű regénye a késői leszámolás drámája.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016