• Program


    tikk-takk...BUMM!

    tikk-takk...BUMM!

    Jonathan Larson Tikk-Takk… BUMM című, önéletrajzi ihletésű musicaljét az 1990-es években írta. Halála után hat évvel mutatták be a new york-i Off-Broadwayn hatalmas sikerrel, a Netflix filmadaptációját pedig 2021-ben mutatják be.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. május 7. szombat, 15:00

    Jonathan Larson: TIKK-TAKK… BUMM!
    musical

    A 30. szülinapjához közeledő Jon felteszi magának az alapvető egzisztenciális kérdéseket: hol tart karrierjében? Mikor fog már végre berobbani? Mikor fogja „megcsinálni”? Ez a feszültség rányomja bélyegét kapcsolatára barátnőjével Susannel, és Michaellel a legjobb barátjával.

    A darabban hármójuk történetét követhetjük nyomon. Az előadás üzentee még aktuálisabb, mint a 90-es években, hiszen a közösségi média megjelenésének köszönhetően egész életünket meghatározza a magunkat másokhoz való hasonlítgatás, éppen ezért a mi feldolgozásunkban a jelen korra, saját magunkra adaptáltuk a darabot.

    Ez az előadás a mai 30-as korosztály, az „elveszett generáció” problémáit dolgozza fel. Velünk nem történt semmi rendhagyó, háború, éhínség vagy lázadások… Kényelemben nőttünk fel, mégis gyakran lebénít minket a félelem. Igazak ezek a félelmek, vagy csak a mi fejünkben léteznek? Miként érhetjük el, hogy ne a lemaradástól való rettegés határoza meg az életünket? Ezekre a ki nem mondott kérdésekre keresi a választ előadásunk.

    Na, kimondtam. Na, BUMM…

    Rendező: Bánovits Ottó

    Jon.................... Török-Ujhelyi Tamás
    Susan................ Misurák Tünde
    Michael.............. Radvánszki Szabolcs

    Zenei vezető: Nagy Zoltán
    Koreográfus: Kelemen Dorottya
    Rendező asszisztens/súgó/ügyelő: Pethő Orsolya

    Zenekar:
    Gavrucza-Nagy László - Gitár
    Klem Dénes - Dob
    Nagy Zoltán - Zongora, karmester
    Takács Balázs - Basszusgitár

    Ajánlatunk


    Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

    2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

    Ajánló


    A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

    43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016