• Program


    Tina

    Tina

    amerikai életrajzi dokumentumfilm, 118 perc, 2021
    angol nyelven, magyar felirattal

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2021. december 17. péntek, 16:15

    Rendező: Daniel Lindsay, T.J. Martin

    Szereplő: Tina Turner, Angela Bassett, Kurt Loder, Oprah Winfrey

     

    Az Oscar-díjas rendezőpáros, Daniel Lindsay és T.J. Martin bensőséges hangulatú filmjében Tina Turner végigtekint életén és több mint 5 évtizeden átívelő pályafutásán, az 50-es évek füstös St.Louis-i bárjaitól a 1980-as, 90-es évek rekordokat döntögető stadionkoncertjeiig, őszintén szembenézve élete legsikeresebb és legküzdelmesebb pillanataival. Ez a meglepően személyes hangvételű alkotás bepillantást enged a legendás énekesnő életének számos olyan pillanatába, amit eddig még soha nem láthattunk. A meghitt és néhol kíméletlenül őszinte beszélgetésekből kirajzolódik a 20. századi zenetörténet egyik legnagyobb hatású előadóművészének személyes portréja, akire úgy hivatkoznak a szakmai nagyjai: Egyszerűen a legjobb!

    Forgalmazó: Pannonia Entertainment

    Ajánlatunk


    Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

    Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

    Ajánló


    A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

    A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És…

    Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016