• Program


    Titanic 2019: Kicsengettek

    Titanic 2019: Kicsengettek

    Amikor Capadis tanár úr rémült diákjai szeme láttára veti ki magát az osztályterem ablakán, hat diák meglepően érzelemmentesen viselkedik. Pierre Hoffman, a helyettesítő franciatanár hamarosan felfigyel ennek a hatfős csoportnak az erőszakos viselkedésére. A koraérett, kiemelkedően intelligens kamaszok ellenségeskedést és félelmet keltenek az iskolában.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. október 25. péntek, 17:00

    Pierre hamarosan megismeri kilátástalan, sötét jövőképüket és rájön, hogy azért haragszanak, mert a tehetetlen felnőttek már nem tudják megvédeni őket. A tanár figyelmét egyre inkább felkeltik a dühös fiatalok, és bár pokollá teszik az életét, törődni kezd velük. Amikor felfedezi sötét tervüket, mindent megtesz, hogy megállítsa őket.

    Kicsengettek (L'heure de la sortie / School's Out)
    Franciaország, 2018

    Rendező: Sébastien Marnier
    Szereplők: Laurent Lafitte, Emmanuelle Bercot, Luána Bajrami, Viktor Bonnel

    A film Christophe Dufossé díjnyertes, tíz nyelvre lefordított regénye alapján készült.

    Ajánlatunk


    Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

    Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja ez nem), egyszer elhangzik az a szó, hogy 'zsidó', egyszer az, hogy 'cigány'. Lesz füst, stroboszkóp, hangos zene, riasztó hangeffektek, zaj, káosz, kosz és több liter művér.

    Ajánló


    3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: kesztyűsbáb, pálcás báb

    „Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki…

    Az Anconai szerelmesek kacagtatóan fordulatos, kedvesen pikáns, szellemes, zenés összekacsintás a hetvenes évek olasz slágereivel. Szerelem, slágerek, tánc, gegek, csipetnyi…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016