• Program


    Több mint portás
    5

    Több mint portás

    A Több mint portás sodró lendületű akciófilm. Egy kiszolgált és traumatizált tengerészgyalogos nő a szolgálatból hazatérve semmi mást nem szeretne, csak egy kis nyugalmat. Ennek megfelelően elvállal egy csendes portásállást egy New York-i luxusapartmanban. Szerencsétlenségére egy állig felfegyverzett műkincstolvaj banda éppen ezt a társasházat veszi célba..

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2021. május 19. szerda, 21:00

    Több mint portás / The Doorman
    amerikai akcióthriller, 97 perc, 2020
    16 éven aluliak számára nem ajánlott

    Egy kiszolgált és traumatizált tengerészgyalogos nő a szolgálatból hazatérve semmi mást nem szeretne, csak egy kis nyugalmat. Ennek megfelelően elvállal egy csendes portásállást egy New York-i luxusapartmanban. Szerencsétlenségére egy állig felfegyverzett műkincstolvaj banda és kíméletlen vezetőjük éppen ezt a társasházat veszi célba, hogy egy értékes műtárgyat megszerezzen. Erőszakos fellépésük előhozza a tengerészgyalogos elrejtett, gyilkos ösztönét és különleges képességeit, s a bűnözők nem várt ellenállásba ütköznek.

    A The Doorman – Több mint portás sodró lendületű akciófilm. Rendezője a japán Ryuhei Kitamura a bűnfilmek értő készítője, aki a Defekt, a Fordul a kocka és az Éjféli etetés mellett olyan japán kultfilmeket is készített korábban, mint az Azumi, és A Harc Háborgó Istene. A film főszerepeiben mások mellett Ruby Rose (Meg – Az őscápa, Tökéletes hang 3, John Wick: 2. felvonás, xXx: Újra akcióban, A Kaptár: Utolsó fejezet, Narancs az új fekete), Jean Reno (Léon, a profi, Ronin, Jöttünk, láttunk, visszamennénk, A rózsaszín párduc) és Aksel Hennie (Fejvadászok, Mentőexpedíció, Herkules) látható.

    Szereplők:
    Ali........................ Ruby Rose
    Victor Dubois....... Jean Reno
    Borz..................... Aksel Hennie
    Jon Stanton......... Rupert Evans
    Max..................... Julian Feder
    Andre.................. David Sakurai
    Martinez.............. Louis Mandylor
    Leo...................... Hideaki Ito
    Pat bácsi............. Philip Whitchurch

    Rendező: Ryuhei Kitamura
    Forgatókönyvíró: Lior Chefetz, Joe Swanson
    Zene: Aldo Shllaku

    Ajánlatunk


    Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

    A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events most az egyik legkülönlegesebb műsorával tér vissza Budapestre.

    Ajánló


    A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

    Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016