• Program


    Tokió megremeg

    Tokió megremeg

    Tokió, 2011. március 11.: szökőár pusztít Japán partjainál, amely akár a fukusimai atomerőművet is elpusztíthatja. Alexandra, aki nemrég kezdett el dolgozni egy francia banknál Tokióban, hirtelen cseppen a válság kellős közepébe. Vergődik a vezetőség utasításai, a családja és kollégái védelme között, miközben egyre inkább a becsület védelmére próbál kelni.

    Tisztelt vásárló! Tájékoztatjuk, hogy a Magyarországi Francia Intézet - mint a Francia Köztársaság Budapesti Nagykövetségének keretén belül működő intézmény - tevékenysége nem tartozik a belföldi adórendszer hatálya alá, ezért a megvásárolt jegyeikről nem készül számviteli bizonylat.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2023. január 26. csütörtök, 18:30

    Tokió megremeg | R.: Olivier Peyon | Francia dráma, 2021, 101’ | Sz.: Karin Viard, Stéphane Bak
    Francia nyelven, magyar felirattal

    Tokió, 2011. március 11.:  szökőár pusztít Japán partjainál, amely akár a fukusimai atomerőművet is elpusztíthatja. Alexandra, aki nemrég kezdett el dolgozni egy francia banknál Tokióban, hirtelen cseppen a válság kellős közepébe. Vergődik a vezetőség utasításai, a családja és kollégái védelme között, miközben egyre inkább a becsület védelmére próbál kelni.

    „Remek ritmusú, szinte dokumentumfilm igényességű alkotás, ami az egyéni felelősséget firtatja, amikor mindenki hazudik: a japán és a francia cég, a kormány, akik egytől egyik hárítják saját felelősségüket.” – Le Parisien

    Tokyo Shaking | R : Olivier Peyon | Drame français, 2021, 101’ | Avec Karin Viard , Stéphane Bak | Français, sous-titré hongrois

    Tokyo, le 11 mars 2011 : un tsunami ravage la côte du Japon, menaçant de détruire la centrale de Fukushima. Alexandra, qui travaille depuis peu pour une banque française à Tokyo, se retrouve au cœur de cette crise. Tiraillée entre les ordres de sa direction et la volonté de protéger sa famille et ses collaborateurs, Alexandra tente de composer avec la situation et se retrouve, presque malgré elle, à défendre une certaine idée de l’honneur.

    « Ce film rythmé et bien documenté exalte la responsabilité individuelle, quand tout le monde ment : l’entreprise japonaise, le gouvernement, et même les filiales qui crient vite tous aux abris. » - Le Parisien

    Ajánlatunk


    „Az ok, ami miatt a Szerelmes Shakespeare-t az irodalommal foglalkozó kutatók és kritikusok is élvezetesnek találják, nem más, mint hogy a narratíva nagyon öntudatosan játszik el azokkal az életrajzi fantáziákkal, amelyek az idők során Shakespeare köré épültek.” (Adam Hooks)

    A Budapesti Operettszínház kiemelten fontosnak tartja, hogy támogassa autista embertársainkat a minél teljesebb élet megteremtésében és megélésében, ezért – ahogyan immár hagyománnyá vált – idén is gálakoncertet rendez az Együtt az Autistákért Alapítvány javára.

    Ajánló


    A vége egy fotográfus szerelmeinek, családjának, karrierjének, s ezzel együtt a huszadik századnak összegzésre, feldolgozásra vagy éppen lezárásra váró, viharos…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016